eSIM til Samsung Watch

Det kræver at du har en Samsung telefon for at kunne lave tilkoblingen. 

Hvilke ure er understøttet af eSIM?

  • Galaxy Watch Active 2 Aluminium
  • Samsung Galaxy Watch Active 2 (40mm og 44 mm)
  • Samsung Galaxy Watch (42 mm og 46 mm)

Bemærk, der er ikke eSIM-understøttelse på Samsung Watch Active (40mm)

Hvor mange ure kan man tilkoble pr. abonnement?

Der kan kun være ét ur tilkoblet ad gangen pr. abonnement.

Hvordan tilkobler du dit ur til dit abonnement?

  1. Gå til forsiden af Wearable appen
  2. Vælg Mobil netværk
  3. Der søges og efter et par minutter er den succesfuld
  4. Tryk Næste

  5. Du bliver sendt ind på selvbetjenings appen og sætter flueben ved vilkårene
  6. Du trykker Aktiver tilvalg
  7. Der oprettes forbindelse og du klikker Forbind

  8. Der oprettes forbindelse igen og dit ur er nu koblet korrekt op
  9. Afslut ved at trykke Udfør

 

 

Stadig brug for hjælp?
Så er du velkommen til at ringe eller skrive til os - så sørger vi hurtigt at give dig svar på dine spørgsmål

Skriv til kundeservice

Se andre kontaktmuligheder

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg