Før du kan bruge 4G funktionaliteterne (tilkoble Apple Watch), skal Apple Watch pardannes med iPhone. Herefter skal man følge nedenstående guide.

Første gang du laver tilkoblingen efter pardannelse

1. Vælg Indstil mobildata
  2. Log ind med den verificerede mail samt kode og klik login
  3. Accepter vilkårene og vælg Aktiver tilvalg
  4. Tilkoblingen er nu færdig

Har du allerede pardannet dit Apple Watch med iPhone, kan du senere koble det på 4G (lave tilkoblingen)

1. Åben Watch appen
  2. Vælg Mobilnetværk
  3. Vælg Indstil mobildata
  4. Log ind med den verificerede mail samt kode og klik login
  5. Accepter vilkårene og vælg Aktiver tilvalg
  6. Tilkoblingen er nu færdig

Bemærk, for at kunne bruge 4G i et Apple Watch, kræver det, at uret understøtter 4G samt du har et abonnement hos 3.