Har du tastet din PIN-kode forkert tre gange, vil din telefon bede om din PUK-kode.

Du kan finde din PUK-kode på to måder:

• Du kan finde din PUK-kode på bagsiden af den brik, hvori dit SIM-kort sad fast, da du i sin tid modtog det. Du skal kigge under skrabefeltet (gælder dog ikke eSIM bestilt via Mit 3)
  • Du kan logge ind på Mit 3 for at finde din PUK-kode. Se hvordan her.

Bemærk, hvis du taster din PUK-kode forkert 10 gange, kan du ikke bruge dit SIM-kort, og du skal have et nyt. Du kan bestille et nyt SIM-kort på Mit 3.

Du kan se hvordan du bestiller et nyt her.