Aktivering af nyt SIM-kort

Ved nyt abonnement
For at benytte dit SIM-kort skal du taste din PUK-kode, som du finder bag på SIM-kort holderen. Efter at have tastet din PUK-kode får du selv lov til at vælge din egen personlige PIN-kode. Nu er dit SIM-kort klar til brug.

Ved nyt SIM-kort
Har du modtaget et nyt SIM-kort, der erstatter et gammelt, skal det aktiveres, før du kan tage det i brug.

Dit nye SIM-kort kan aktiveres via selvbetjening eller tast-selv på telefonen.

Herunder finder du en vejledning til begge metoder.

Aktivering af nyt SIM-kort via selvbetjeningen

Log ind på din Mit 3 under Abonnementer. Her får du et overblik over forskellige informationer og indstillinger.

Her vælger du det nummer det omhandler, og trykker på Aktivér SIM-kort.

Så skal du blot udfylde felterne med informationerne fra dit SIM-kort. SIM-kortnummeret finder du enten på selve det lille SIM-kort eller under stregkoden på SIM-kortholderen. Den består af 19 cifre og begynder med 89450. De er markeret på nedenstående billede. PUK-koden står under skrabefeltet og består af 8 cifre.

Når SIM-kortnummer og PUK-kode er indtastet, trykkes der på Aktiver sim-kort. Dit nye SIM-kort vil blive aktiveret inden for 10 minutter. I få tilfælde kan det tage op til 24 timer.

Aktivering af nyt SIM-kort via tast-selv-service på tlf. 70 313 746

1. Ring til tlf. 70 313 746
2. Indtast dit personnummer efterfulgt af #
3. Indtast dit telefonnummer efterfulgt af #
4. Indtast det 19 cifrede SIM-kort nummer (se ovenstående billede) og efterfulgt af #
5. Dit nye simkort vil blive aktiveret inden for 10 minutter. I få tilfælde kan det tage op til 24 timer.