Skift etikette på iPhone

Ønsker du at skifte mellem primær eller sekundær? Eller vil du finde på et helt personligt navn til dit eSIM, så skal du følge guiden nedenfor. 

Hvis du skal skifte etikette på din iPhone, skal du gøre dette i indstillinger.

1. Vælg Indstillinger

2. Vælg det numme du ønsker at skifte etikette på

3. Vælg Etiket til mobilabonnement

4. Skift til et af de nævnte eller navngiv selv for neden

 

Du kan se hvordan du skifter mellem dit primære og dit sekundære nummer, når du skal foretager opkald og sender beskeder her

Stadig brug for hjælp?

Skriv til os, så skal vi nok sørge for at du får hjælp til det du bøvler med.

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg