Generel information om eSIM

Hvilke telefoner er understøttet?

iPhone Xs, iPhone Xs Max og iPhone Xr har Dual SIM med et Nano SIM og et eSIM.

Du kan bestille et eSIM igennem vores kundeservice eller nede i en af vores 3Butikker.

Bemærk, bestiller du en iPhone Xs, Xs Max eller Xr på vores hjemmeside, sender vi IKKE eSIM med og du skal derfor kontakte kundeservice eller henvende dig i en 3Butik, hvis du skal bruge et.

Du kan have 5 eSIM registreret på din iPhone, men dog kun ét eSIM aktivt ad gangen.

PIN og PUK koder

Du bliver ikke bedt om at taste PIN eller PUK-kode ind når du aktiverer dit eSIM.

Hvis du ønsker at slå PIN-koden til, skal du gå ind under Indstillinger > Mobilnetværk > Vælg nummer > PIN-kode til SIM.

Læs mere om Dual SIM funktionaliteten her