Deaktiver eller fjern eSIM fra din iPhone

Bemærk, en QR-kode kan kun scannes én gang.

Deaktiver eSIM på iPhone

Trænger du til en pause fra dit ene nummer eller ønsker du blot, at slå det fra i en periode, kan du deaktivere dit eSIM. Bemærk, at du fortsat betaler for dit abonnement, selvom du deaktiverer dit eSIM.

  1. Gå til indstillinger
  2. Vælg Mobilnetværk
  3. Vælg Mobilabonnementer
  4. Vælg nummer du ønsker at deaktivere
  5. Slå fra under slidefunktionen i ”Slå dette abonnement til”

Fjern eSIM på iPhone

Bemærk, at du fortsat betaler for dit abonnement, selvom du fjerner eSIM på iPhone.

  1. Gå til indstillinger
  2. Vælg Mobilnetværk
  3. Vælg Mobilabonnementer
  4. Vælg det nummer der skal slettes
  5. Fjern mobilabonnement

Stadig brug for hjælp?

Skriv til os, så skal vi nok sørge for at du får hjælp til det du bøvler med.

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg