Samsung: Få 1.000 kr. voucher!

Køb en Galaxy S10/S10+ eller Note 10/10+ i perioden 1-29 februar 2020 og få en værdikupon på 1.000 kr. til at købe AKG-høretelefonerne N700NC eller Y600 på samsung.com/dk.

Sådan gør du:

1. Åbn Samsung Members-appen i din nye mobl og log ind med din Samsung Account
  2. Klik på tilbuddet. Bemærk, at det kan tage op til 5 dage, før det kan ses i appen
  3. Klik på "Download værdigkupon"
  4. Klik på linket for at gå til Samsung webshop
  5. Indsæt koden fra værdikuponen i feltet "kampagnekode" på siden for "Din indkøbskurv". Prisen opdateres herefter automatisk til kampagneprisen
  6. Tilbuddet skal indløses i Samsung Members-appen mellem den 1. februar og den 21. marts 2020. Tilbuddet kan kun indløses én gang pr. enhed og kun ved køb i kampagneperioden
  7. Ved spørgsmål angående kampagnen, kontakt Samsung kundeservice på 701 401 121 eller besøg samsung.com/dk/support/offer