Opsig abonnement

Er der sket en ændring i dit behov?

Går du og overvejer at opsige dit abonnement, skal du være opmærksom på, at du går glip af en masse fordele som kunde hos 3.

• 3Deling - Din data deles mellem alle dine numre, så hele familien kan spare penge.
  • 3LikeHome - Brug din telefon i udlandet som var du hjemme - også i fx Thailand og USA.
  • Abonnementstjek - Vi tjekker løbende om du kan spare penge på dine abonnementer og sender dig en mail.

Du kan opsige dit abonnement inde på Mit 3 selvbetjeningen.

Hvis du gerne vil tale om dine muligheder, inden du opsiger dit abonnement, så sidder kundeservice klar ved telefonen til at besvare dit opkald på:

70 313 313

Du kan se vores åbningstider hér.

Bemærk, at det kun er den kontraktansvarlige, der kan opsige en aftale.

30 dages opsigelse
Dit opsigelsesvarsel er altid 30 dage og er tidligst til udgangen af din bindingsperiode. Er du ikke i binding på dit abonnement, vil du derfor blive opsagt efter 30 dage. Du vil samtidig, inden for de 30 dage, modtage en bekræftelse på, at dit abonnement hos os ophører. Bekræftelsen bliver sendt pr. mail.

Hvis du er erhvervskunde, kan du læse mere om dine vilkår her.