Lyd- og e-bøger til ethvert tidspunkt

Underholdningen til ventetiden

Når du skal slå tiden ihjel

Stop med at surfe formålsløst rundt på internettet eller tjekke gamle opdateringer på Facebook. Slå tiden ihjel med et kapitel eller to af en god bog - du kan vælge blandt mere end 50.000 e- og lydbøger, som du også kan læse eller lytte til offline. Så slipper du også for at slæbe rundt på tunge bøger.

Hyggestund

Når du skal slappe af og hygge med en god bog

Smæk benene op i sofaen, lænestolen, sengen, liggestolen i haven eller badekarret og nyd en rolig og hyggelig stund for dig selv med en god bog i hånden. Enten alene eller sammen med andre, som læser den op, mens dine øjne får et velfortjent hvil.

Madlavning

Når du laver mad eller andre praktiske gøremål

Smid et par høretelefoner i ørene og få arbejdsro i køkkenet. Du kan også følge en af opskrifterne om kost, sunde vaner og trendy kure fra én af de utallige bøger omkring mad, drikke, krop og sundhed. Psst! Oprydningen og støvsugningen i hjemmet bliver også mere tåleligt med en lydbog i ørene! 

Ferien

Når ferien skal fyldes med underholdning

En bilferie sydpå med børn på bagsædet kan give de fleste nervøse trækninger - hos både børn og voksne. Men den lange køretid kan forvandles til afslappende hyggetid med gode lydbøger - fælles på bilens anlæg, eller hver for sig.

Cykelturen

Når du er på farten

Udnyt tiden med en god lydbog i ørene - uanset om du pendler til og fra arbejde, på cyklen eller i bilen, er i fitnesscenteret eller løber en tur. En god historie tager det sure ud af spildtiden og tager toppen af træningens anstrengelser.

 

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg