3Business – En stærk forbindelse

der er udviklet til fremtiden

En fremtidssikret arbejdsplads

Aldrig har der været så stort et ønske om fleksible arbejdspladser, som der er nu. Medarbejdere rundt omkring i DK skal have muligheden for at tage arbejdet med overalt, uden afbrydelser og uden bøvl. 3Business ved hvor vigtigt det er at kunne tilpasse sig dagens digitale udfordringer og muligheder. Vi er i højere grad afhængige af et lynhurtigt og stærkt netværk, der kan holde os i kontakt med kunder og forretningsforbindelser - uanset hvor vi befinder os. Derfor er vores største opgave at kunne levere et stabilt, innovativt og agilt netværk og dækning til alle vores erhvervskunder. Vores netværksløsninger sikrer jer en maksimal oppetid, en høj hastighed og en ensartet dækning med bred rækkevidde over alt i Danmark. I kan trygt tage arbejdet med overalt – 3Business har jeres ryg.  

Fremtidens 5G netværk er hastigt på vej og 3Business fremtidssikrer jeres virksomhed med et endnu mere stabilt og superhurtigt netværk, der kan tage jeres arbejde til nye højder. Glem alt om lang svartid eller en lav downloadhastighed – 5G netværk har en makshastighed på op til 10GB i sekundet. Aldrig har det været sjovere og nemmere at arbejde på farten, på cafeen eller i sommerhuset, da dette netværk giver jer grobund for en helt ny måde at arbejde på. Vores 5G netværk spiller også en helt central rolle i Internet of Things (IoT), da I nemt og enkelt kan tilkoble jeres enheder og funktioner sammen. Læs mere om de mange nye muligheder lige her

Gør jeres hverdag enkel og skab en arbejdsplads, hvor der er rig mulighed for at udvikle sig med fremtidens teknologier og skabe størst mulig værdi for jeres medarbejdere og kunder.

Læs mere om vores netværk og dækning

Vil du kontaktes med et godt tilbud? 

Udfyld felterne nedenfor, så ringer vi til dig i løbet af 1-2 timer inden for normal arbejdstid.


Hos 3Business arbejder vi hver dag på at finde den bedste løsning og service for dig og din virksomhed.

Derfor kan I få en professionel rådgivning af vores kompetente business team, der står klar til at vejlede og hjælpe jer. Vi tilpasser jeres behov og står klar til at hjælpe alle hverdage.

Vi er lige her!
I skal blot indtaste jeres oplysninger i kontaktformularen her, og så kontakter vi jer indenfor 1 time på hverdage mellem 8-16.

Nysgerrig på hvordan vi opbevarer og anvender dine persondata? Så se vores Persondatapolitik

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg