Styrk samarbejdet og

optimer jeres kommunikation

Vi hjælper med at finde den mest optimale løsning til erhvervskunder hver dag!

Vores mission er at skabe en personlig og overskuelig erhvervsløsning til jer, der giver mening! I skal ikke betale for noget I ikke bruger eller ikke ønsker. Derfor tilbyder vi at vores abonnementer bliver skræddersyet til hvert enkel medarbejder, således i kan mixe og matche hvad I ønsker. Nogen kollegaer bruger måske mere data end andre, nogen benytter sig af mere tale, og andre tager arbejdet med rundt i Danmark eller i udlandet. Uanset hvilket behov I har hjælper vi jer, så alle i virksomheden får maksimal udbytte af deres abonnement.3Business dækker jer ind – uanset jeres behov, og giver jeg et abonnement I trygt og nemt kan dele mellem medarbejdere. Vi gør alt for at simplificere processen for jer – lige fra bestilling af SIM-kort til jeres implementering. Vores professionelle implementeringsteam (link til implementeringssite) sørger for at levere en ekstraordinær service, så I kun skal bekymre jer om jeres arbejde.

Læs mere om vores abonnementerVil du kontaktes med et godt tilbud? 

Udfyld felterne nedenfor, så ringer vi til dig i løbet af 1-2 timer inden for normal arbejdstid.


Hos 3Business arbejder vi hver dag på at finde den bedste løsning og service for dig og din virksomhed.

Derfor kan I få en professionel rådgivning af vores kompetente business team, der står klar til at vejlede og hjælpe jer. Vi tilpasser jeres behov og står klar til at hjælpe alle hverdage.

Vi er lige her!
I skal blot indtaste jeres oplysninger i kontaktformularen her, og så kontakter vi jer indenfor 1 time på hverdage mellem 8-16.

Nysgerrig på hvordan vi opbevarer og anvender dine persondata? Så se vores Persondatapolitik

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg