Vi lover

gennemsigtighed

I en digital tid, hvor afstande ikke kun bliver målt i kilometer, men lige så ofte i megabit og mobildækning, er det vigtig for os at sikre forbindelsen mellem mennesker og skabe en velfungerende kommunikationsinfrastruktur.

En skalerbar og god internet – og telefonforbindelse er derfor vores kerneydelse. Vores ambition er at blive danskernes fortrukne teleselskab, hvor eminent service, stærkt netværk og gennemsigtighed skal være i højsædet. Vi har siden 2003 forbundet virksomheder og mennesker med hinanden, og har udbredt og udviklet teknologi og erhvervsløsninger – til gavn for vores kunder. Ved at være det første teleselskab i Danmark, der i 2005 kunne tilbyde kunder internet via mobilen, arbejder vi hver dag på at investere i fremtidens digitale infrastruktur og være på forkant med innovative løsninger.

Vi tror på, at vi med vores kompetencer og årserfaring kan skabe loyale og tilfredse kunder ved konstant at forbedre os selv, drage fordele af de nye hurtigt udviklende muligheder og tilbyde attraktive løsninger, hvor frihed og fleksibilitet er i centrum. Vi gør tingene enkelt og gennemskueligt, uden hokuspokus.

Vores tilgang...

 

Innovation

Lorem ipsum dolor sit amet, aenean ultrices odio elementum dui orci nibh, nibh lorem, in magna integer malesuada. Consectetuer platea vestibulum maecenas.

Udvikling

Hendrerit eget scelerisque turpis wisi mollis, enim adipiscing lectus, a dignissim posuere in dolor, aliquam non rhoncus mattis, wisi nec curabitur aliquam. 

Ansvar

Aliquet tempor ipsum purus. At volutpat non amet, tellus aliquam turpis elementum ut felis metus. Eu nec mauris, viverra amet enim lobortis in elit. Sit sit in et facilisis nostra luctus.

Fremskridt

Quis imperdiet bibendum et elit morbi nisl, sapien a neque in magna cras, ligula viverra leo ut lorem feugiat, sociosqu sed eu est justo tellus. 

Kundecases

Hos 3Business er tryghed og tillid en essentiel komponent for at bygge bro mellem danske virksomheder og os. Vi lover omstillingsparathed, gennemsigtighed og oprigtighed til alle vores kunder. Dette betyder ganske enkelt, at I kun skal bekymre jer om jeres arbejde – vi klarer resten!

Vi engagerer os aktivt i vores kunder og vi arbejder hårdt hver dag på at levere et stykke arbejde, som vi kan være stolte af.

Vi gør en dyd ud af at hjælpe alle vores kunder og tilbyde attraktive løsninger, der ikke bare skaber værdi, men penge på jeres bundlinje.

Læs vores kundecases

Vil du kontaktes med et godt tilbud? 

Udfyld felterne nedenfor, så ringer vi til dig i løbet af 1-2 timer inden for normal arbejdstid.


Hos 3Business arbejder vi hver dag på at finde den bedste løsning og service for dig og din virksomhed.

Derfor kan I få en professionel rådgivning af vores kompetente business team, der står klar til at vejlede og hjælpe jer. Vi tilpasser jeres behov og står klar til at hjælpe alle hverdage.

Vi er lige her!
I skal blot indtaste jeres oplysninger i kontaktformularen her, og så kontakter vi jer indenfor 1 time på hverdage mellem 8-16.

Nysgerrig på hvordan vi opbevarer og anvender dine persondata? Så se vores Persondatapolitik

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg