Skræddersyet erhvervsløsninger

og ydelser til jeres behov

Hos os er du hjemme! 

Vi ved hvor vigtigt det er at arbejde gnidningsfrit – uden problemer, uden bekymringer og uden at bruge unødig tid.

Derfor sammensætter vi hver dag løsninger, der aldrig er ens. Vi går hverken på kompromis med kvalitet eller service. Derfor personaliserer vi og forenkler vores telefoniløsninger og services til lige netop jeres virksomhed. For os betyder det ganske enkelt, at vi er med jer hele vejen. Vi står altid klar med dedikeret rådgivning, der tager hånd om jeres behov. Læs mere om vores vejledning og implementering lige her. (implementeringssite)

3Business leverer en service i topklasse for at I kan arbejde trygt, effektivt og sikkert, uanset tid, sted og hvilket produkt I benytter. Aldrig mere skal I bekymre jer om jeres kunder eller samarbejdspartnere kan komme i kontakt med jer. Vores velfungerende omstillingsløsninger sikrer en bedre kundeservice, hvor den gode kundeoplevelse er i højsædet – vi ved nemlig hvor essentielt det er at kunne komme i kontakt med kollegaer, såvel som kunder og samarbejdspartnere! Spar tid og besvær både for jer selv og for kunden, og få vores omstillingsløsning skræddersyet alt efter jeres behov og gør omstilling til et omdrejningspunkt for den gode samtale og kundetilfredshed.

Læs mere her

 

Vil du kontaktes med et godt tilbud? 

Udfyld felterne nedenfor, så ringer vi til dig i løbet af 1-2 timer inden for normal arbejdstid.


Hos 3Business arbejder vi hver dag på at finde den bedste løsning og service for dig og din virksomhed.

Derfor kan I få en professionel rådgivning af vores kompetente business team, der står klar til at vejlede og hjælpe jer. Vi tilpasser jeres behov og står klar til at hjælpe alle hverdage.

Vi er lige her!
I skal blot indtaste jeres oplysninger i kontaktformularen her, og så kontakter vi jer indenfor 1 time på hverdage mellem 8-16.

Nysgerrig på hvordan vi opbevarer og anvender dine persondata? Så se vores Persondatapolitik

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg