Hav den fulde frihed til at fokusere på

hvad der er vigtigst for jer

Vores mission og vision er at forbinde Danmark med resten af verden, så I frit kan bevæge jer hvor som helst i verden, uden at skulle bekymre jer om hvorvidt I løber tør for data eller om I har ekstra inkluderet i jeres abonnement – hvad enten det gælder jeres telefoniløsning eller IoT.

Ring mig op

Vi lytter, forstår og sætter os ind i din forretning!

Hos 3Business er det vigtigt for os, at I får en erhvervsløsning, der gør hverdagen lettere for jer.  
Vores vigtigste opgave er at sørge for, at jeres virksomhed er i trygge hænder og jeres telefoniløsninger kører ubesværet.

Ligegyldigt hvor stor eller lille jeres virksomhed er finder vi et setup, der giver jeres forretning den bedste forudsætning for at vokse med de nyeste digitale muligheder og udfordringer. Mulighederne er mange, for et SIM-kort har aldrig kunnet så meget, som det kan i dag. Vi er altid på forkant med udviklingen og er klar til at hjælpe jer med de nyeste samarbejdsværktøjer, intelligente services og udstyr.

Vi lover agilt, fleksibelt og gennemsigtigt samarbejde.  Besparelse og effektivitet:

Vores mission, teletjek og overvej 3business, hvordan siger vi spar penge uden at sige det (udlandstelefoni, ressourcer..), kundecases.

Læs mereAdministration:

3split, omstilling, implementering, VIP-service – mission, at det er trygt, føles som hjem, personligt og skræddersyet. 

Læs mereNemt og enkelt:

Skræddersy abonnementer til hver enkelt medarbejder, du kan mixe og matche, selvbetjening, onboarding, dele datapulje med 3Deling pro og rejse over alt trygt og enkelt med 3like home.


Læs mereStærkt netværk og løsninger

Stabilt, innovativt, data insights, IoT, 5G, private LTE – snakke om at vi fremtidssikrer deres virksomhed (klik: tjek vores netværk) vores rejse. (linke dem ind til dækningssiden) à omskriv noget på netværk siden 


Læs mere

Vil du kontaktes med et godt tilbud? 

Udfyld felterne nedenfor, så ringer vi til dig i løbet af 1-2 timer inden for normal arbejdstid.


Hos 3Business arbejder vi hver dag på at finde den bedste løsning og service for dig og din virksomhed.

Derfor kan I få en professionel rådgivning af vores kompetente business team, der står klar til at vejlede og hjælpe jer. Vi tilpasser jeres behov og står klar til at hjælpe alle hverdage.

Vi er lige her!
I skal blot indtaste jeres oplysninger i kontaktformularen her, og så kontakter vi jer indenfor 1 time på hverdage mellem 8-16.

Nysgerrig på hvordan vi opbevarer og anvender dine persondata? Så se vores Persondatapolitik

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg