TAG KONTORET
MED HJEM

EN FLEKSIBEL
OG SKALERBAR LØSNING

En fleksibel og effektiv arbejdsplads

3Business’ hjemmearbejdsplads er den ultimative løsning for jer, der vil arbejde fleksibelt og mobilt, samtidig med at I får en kraftig router og en stærk internetforbindelse, der kan sættes op over alt. Vores løsning er nem at sætte op og sikrer en stabil internetforbindelse, fra øjeblikket I sætter routeren i stikkontakten.

  • Sikkert, enkelt og nemt at sætte op 
  • Datasikkerhed og høj beskyttelse
  • Tag kontoret med overalt 
  • Få Teams Connect, 3Omstilling og 3LikeHome Pro
  • Fleksibelt og mobilt

Vi finder en løsning, der passer jeres medarbejdereIngen virksomheder er ens. Derfor skræddersyr vi den pakke som I har brug for. Som tilvalg til vores internetforbindelse og router tilbyder vi både Teams Connect, 3Omstilling og 3LikeHome Pro og sammensætter ud fra jeres behov og ønsker.

 Internetforbindelse og Router

Du skal ikke bekymre dig om hverken priser og praktikken, for vi garanterer fuld implementering med det samme – lige meget hvor, du og dine kollegaer arbejder. 

Det kalder vi en fleksibel løsning uden bøvl.

Ring mig opEn investering i fremtiden

Muligheden for at arbejde hjemmefra og være effektiv uanset lokation bliver endnu nemmere med Teams Connect – en samarbejds – og kommunikationsplatform, som integrerer Microsofts velkendte værktøjer sammen med telefoni fra 3Buiness. På den måde kan I dele filer med hinanden, afholde møder med kunder og kollegaer og ringe til, fra og imellem 66 lande med 3LikeHome Pro.

Med 3LikeHome Pro kan I trygt komme i kontakt med kunder, samarbejdspartnere og kollegaer verden over.

Ring mig op

 

Vi har øget vores

produktivitet

Jonas Pasgaard

Læs hele casen

Optimer kunderejsen

Ønsker I at optimere jeres kunderejse og kundetilfredshed tilbyder 3Business en brugervenlig omstillingspakke, der baner vejen for en lettere hverdag for jeres kunder men også jeres kolleger. Vores omstilling imødekommer den moderne virksomheds krav om at levere en god kundeoplevelse fra første opkald. Dine kunder kommer aldrig til at ringe forgæves med 3Kontakt, der kan skræddersys lige efter jeres behov.  

Det kalder vi for et fleksibelt koncept, der kan benyttes af alle.

 

Vil du kontaktes med et godt tilbud? 

Udfyld felterne nedenfor, så ringer vi til dig i løbet af 1-2 timer inden for normal arbejdstid.


Hos 3Business arbejder vi hver dag på at finde den bedste løsning og service for dig og din virksomhed.

Derfor kan I få en professionel rådgivning af vores kompetente business team, der står klar til at vejlede og hjælpe jer. Vi tilpasser jeres behov og står klar til at hjælpe alle hverdage.

Vi er lige her!
I skal blot indtaste jeres oplysninger i kontaktformularen her, og så kontakter vi jer indenfor 1 time på hverdage mellem 8-16.

Nysgerrig på hvordan vi opbevarer og anvender dine persondata? Så se vores Persondatapolitik

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg