Sådan sikrer vi vores

kunders data

Sikkerheden er i centrum

Formålet med data insights har aldrig været at kunne følge individdet, men at kunne måle på større tendenser og sammenhænge i forskellige målgruppers bevægelsesmønstre. Derfor er vores løsning opsat med udgangspunkt i filosofien “privacy by design”, der sætter brugerns privatliv over alt andet. Derfor er GDPR i centrum, af alle vores løsninger og et vigtigt udgangspunkt for at skabe lødige løsninger, der både hjælper forretningslivet, offentligheden og slutbrugerne.

Sådan sikres brugernes data

Der opsamles og videregives kun data, der ikke er personhenførbare, og hvor det ikke er muligt at benytte reverse engineering til bryde anonymiseringen

Vi opsamler kun data fra master, hvor der minimum har været 5 brugere på en time, så individet ikke kan identificeres.

Alle data opbevares på sikre platforme hos ISO-certificerede samarbejdspartnere, der overholder GDPR.

Løsninger der gavner alle

Data insights er sat i verden for at skabe holistiske løsninger og optimere kompleks infrastruktur til gavn for alle. Med sikre og anonyme data kan vi levere indsigter, der gør at du ikke sidder fast i myldretiden, at det offentlige ikke investerer i motorveje, hvor der ikke er noget behov, og at erhvervslivet kan være til stede der, hvor der er størst efterspørgsel efter deres produkter og ydelser.

Kom i dialog med en rådgiver

Mulighederne med data insights er uendelige, men det er vigtigt at vælge den rigtige metode til at opnå indsigter, der hjælper jer til at træffe afgørende beslutninger. Tag direkte kontakt til vores rådgiver Jeppe Waidtsløw på tlf. 88 88 88 88, eller udfyld nedenstående kontaktformular – så følger vi op inden for én arbejdsdag.

Udfyld kontaktformularen

Vil du kontaktes med et godt tilbud? 

Udfyld felterne nedenfor, så ringer vi til dig i løbet af 1-2 timer inden for normal arbejdstid.


Hos 3Business arbejder vi hver dag på at finde den bedste løsning og service for dig og din virksomhed.

Derfor kan I få en professionel rådgivning af vores kompetente business team, der står klar til at vejlede og hjælpe jer. Vi tilpasser jeres behov og står klar til at hjælpe alle hverdage.

Vi er lige her!
I skal blot indtaste jeres oplysninger i kontaktformularen her, og så kontakter vi jer indenfor 1 time på hverdage mellem 8-16.

Nysgerrig på hvordan vi opbevarer og anvender dine persondata? Så se vores Persondatapolitik

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg