Mobility insights hjælper jer

til bedre infrastruktur

Udnyt mobildata til at Undgå dyrebare fejl

Overfyldte toge, trafikpropper, tomme motorvejsstrækninger eller busser og biler, der cirkler rundt i bymidten efter parkeringspladser; alt sammen koster samfundet dyrebare ressourcer. Men med mobility insights kan I undgå at træffe de uheldige beslutninger, der fører til ovenstående, og som alt for mange i tidens løb har taget på et uoplyst grundlag. Brug data fra mobilmaster til at forstå og fortolke, hvor stor koncentrationen og bevægeligheden er af mennesker i et område.

En intuitiv platform til indsigtsarbejde

3Business har indgået samarbejde med en af verdens førende platforme inden for mobility insights. Teralytics’ software udnytter machine learning til at arbejde med fortolkning og forudsigelse baseret på vores mastedata, der dækker så stor en del af den danske befolkning, at vi kan komme med præcise analyser baseret på både historiske og dug-friske data. Se videoen og få et indblik i, hvad jeres muligheder er med Teralytics.

Analysemuligheder

Find trends i bevægelsesmønstrene mellem to geografiske områder.

Forstå hvilke transportmidler målgrupperne benytter hvor og hvornår.

Se hvordan trafikbelastningen har udviklet sig over tid og forudse udviklingen.

Når data bygger broer mellem lande

Data insights kommer i spil, når de største beslutninger i samfundet skal træffes. Et godt eksempel er etableringen af Fermern-forbindelsen, hvor brugen af mastedata til trafikmåling har kunnet komme med en præcis prognose på, hvor meget trafik der kan flyttes fra Storebælt til Fermern, hvilket er en afgørende del af business casen for etablering af forbindelsen.

(Læs femern-casen nu)

Demo rapport beskrivelse

Denne tekst afventer konkret oplæg på demorapport. Hvis den kommer i PDF-format, kan det give mening at “gate” den med en download formular, så I får et lead på en potentiel kunde.
EVT. NYT MODUL hvis rapport kan embeddes. Alternativt link til Teralytics - men så bør dette modul udgå
Kom i dialog med en rådgiver

Mulighederne med data insights er uendelige, men det er vigtigt at vælge den rigtige metode til at opnå indsigter, der hjælper jer til at træffe afgørende beslutninger. Tag direkte kontakt til vores rådgiver Jeppe Waidtsløw på tlf. 88 88 88 88, eller udfyld nedenstående kontaktformular – så følger vi op inden for én arbejdsdag.

Udfyld kontaktformularen

Vil du kontaktes med et godt tilbud? 

Udfyld felterne nedenfor, så ringer vi til dig i løbet af 1-2 timer inden for normal arbejdstid.


Hos 3Business arbejder vi hver dag på at finde den bedste løsning og service for dig og din virksomhed.

Derfor kan I få en professionel rådgivning af vores kompetente business team, der står klar til at vejlede og hjælpe jer. Vi tilpasser jeres behov og står klar til at hjælpe alle hverdage.

Vi er lige her!
I skal blot indtaste jeres oplysninger i kontaktformularen her, og så kontakter vi jer indenfor 1 time på hverdage mellem 8-16.

Nysgerrig på hvordan vi opbevarer og anvender dine persondata? Så se vores Persondatapolitik

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg