Kommende muligheder

med data insights

Tourism and visitor analytics

Få indsigt i, hvor langt folk er parate til at rejse for at komme til jeres attraktion, hvilke lande de kommer fra, og hvor længe de bliver hos jer. Indsigterne kan oversættes til optimering af brugeroplevelsen samt investering i markedsføring i de områder, hvor I har størst mulighed for at tiltrække turister fra.

Retail insights

Med retail insights går vi endnu tættere på. Baseret på WiFi-sendere i den enkelte butik eller shoppingcenter kan vi pinpointe kundernes præcise placering, så I kan indrette jer efter deres bevægelsesmønstre og dermed optimere brugeroplevelsen samt øge salget.

Out of home optimization

Mange virksomheder har valgt outdoor fra som markedsføringskanal, da det har været for svært at dokumentere, om der var nok effekt i det. Men med out of home optimization kan vi hjælpe jer med at identificere, hvor meget fodtrafik, der kommer forbi det enkelte busskur eller togperron, hvor jeres annoncer hænger, og om de passerendes demografi passer med jeres ideelle ønskekunder.

Kom i dialog med en rådgiver

Mulighederne med data insights er uendelige, men det er vigtigt at vælge den rigtige metode til at opnå indsigter, der hjælper jer til at træffe afgørende beslutninger. Tag direkte kontakt til vores rådgiver Jeppe Waidtsløw på tlf. 88 88 88 88, eller udfyld nedenstående kontaktformular – så følger vi op inden for én arbejdsdag.

Udfyld kontaktformularen

Vil du kontaktes med et godt tilbud? 

Udfyld felterne nedenfor, så ringer vi til dig i løbet af 1-2 timer inden for normal arbejdstid.


Hos 3Business arbejder vi hver dag på at finde den bedste løsning og service for dig og din virksomhed.

Derfor kan I få en professionel rådgivning af vores kompetente business team, der står klar til at vejlede og hjælpe jer. Vi tilpasser jeres behov og står klar til at hjælpe alle hverdage.

Vi er lige her!
I skal blot indtaste jeres oplysninger i kontaktformularen her, og så kontakter vi jer indenfor 1 time på hverdage mellem 8-16.

Nysgerrig på hvordan vi opbevarer og anvender dine persondata? Så se vores Persondatapolitik

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg