Optimer jeres forretning

med data insights fra 3 business

Sådan fungerer data insights fra 3Business

Baseret på anonymiseret mastedata fra 3 Mobil kan I identificere potentielle kunder eller målgruppers bevægelsesmønstre lokalt, regionalt og nationalt. Data kan bruges til alt fra optimering af infrastruktur til byplanlægning og analyser på kritiske investeringer i f.eks. offentlig trafik og broprojekter, hvor der ikke er råd til forkerte beslutninger.

Tal med en ekspert

Tag mobile beslutninger

Danskernes bevægelsesmønstre er afgørende for, hvordan vi bedst bygger samfundet op, så alt fra forretningsliv til offentligt anlægsarbejde og begrænsning af CO2-udslip går op i en højere enhed. Med mobility indsigt får I de data, I skal bruge for at kunne træffe kritiske beslutninger på et oplyst grundlag, så I understøtter befolkningens konkrete behov.

 

(Få mere viden)

Hvad er potentialet?

Brug trafikprognoser til at træffe beslutninger om infrastruktur som bygning af broer og motorveje.

Planlæg investeringer i offentlig transport ud fra analyser af flaskehalse og spidsbelastningsperioder.

Placér ting som butikscentre og attraktioner i områder med den optimale tilstrømning af potentielle kunder.

Hvordan fungerer data insights?

Baseeret på 3 Mobils master i Danmark opsamles anonymiseret data på mobilers placering og bevægelighed rundt i landet. Ud fra 3’s solide markedsandel er det muligt at ekstrapolere data, så vi med høj træfsikkerhed kan udføre præcise analyser på, hvor der over tid er større eller mindre koncentration af mennesker.

 

(Se eksempler på analyser)

Når data bygger broer mellem lande

Data insights kommer i spil, når de største beslutninger i samfundet skal træffes. Et godt eksempel er etableringen af Fermern-forbindelsen, hvor brugen af mastedata til trafikmåling har kunnet komme med en præcis prognose på, hvor meget trafik der kan flyttes fra Storebælt til Fermern, hvilket er en afgørende del af business casen for etablering af forbindelsen.

 

(Læs femern-casen nu)

Se hvordan I sætter data i spil

På overfladen lyder data insights kompliceret, men i realiteten er det ret simpelt. I definerer et område, som I ønsker indsigter fra, hvorefter der trækkes data, som I frit kan tilgå i et visuelt framework, hvor det er nemt at se mønstre og oversætte dem til indsigter. Få syn for sagen i en demorapport, der viser hvor nemt det er.

(Gå på opdagelse i data)

Sådan sikrer vi brugernes data

Der opsamles og videregives kun data, der ikke er personhenførbare, og hvor det ikke er muligt at benytte reverse engineering til bryde anonymiseringen

Vi opsamler kun data fra master, hvor der minimum har været 5 brugere på en time, så individet ikke kan identificeres.

Alle data opbevares på sikre platforme hos ISO-certificerede samarbejdspartnere, der overholder GDPR.

Kom i dialog med en rådgiver

Mulighederne med data insights er uendelige, men det er vigtigt at vælge den rigtige metode til at opnå indsigter, der hjælper jer til at træffe afgørende beslutninger. Tag direkte kontakt til vores rådgiver Jeppe Waidtsløw på tlf. 88 88 88 88, eller udfyld nedenstående kontaktformular – så følger vi op inden for én arbejdsdag.

Udfyld kontaktformularen

Vil du kontaktes med et godt tilbud? 

Udfyld felterne nedenfor, så ringer vi til dig i løbet af 1-2 timer inden for normal arbejdstid.


Hos 3Business arbejder vi hver dag på at finde den bedste løsning og service for dig og din virksomhed.

Derfor kan I få en professionel rådgivning af vores kompetente business team, der står klar til at vejlede og hjælpe jer. Vi tilpasser jeres behov og står klar til at hjælpe alle hverdage.

Vi er lige her!
I skal blot indtaste jeres oplysninger i kontaktformularen her, og så kontakter vi jer indenfor 1 time på hverdage mellem 8-16.

Nysgerrig på hvordan vi opbevarer og anvender dine persondata? Så se vores Persondatapolitik

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg