Mobilt Internet

Vælg den datapakke
der passer til
din virksomhed

250GB
100GB
20GB
10GB
1GB

Med mobilt bredbånd fra 3Business kan I trygt bruge data i 72 lande med 3LikeHome. Den lette plug and play-opsætning gør det enormt enkelt og fleksibelt for dig og dine medarbejdere at arbejde, hvor I har lyst til. Med mobilt internet er I aldrig koblet af. Slip for usikkerheden ved at logge på gæstenettet når du er ude. Med en mobil router som kan benyttes over alt og kan bruges af alle i virksomheden, hvor end I befinder jer. Og med 3LikeHome inkluderet kan I trygt arbejde på en cafe eller et hotel i udlandet, nøjagtig som hvis du var hjemme i Danmark.

Ring mig op

Ring mig opVI DÆKKER HELE LANDET

Har du dækning overalt, hvor du har brug for det?
Hos 3 dækker vi hele danmarks befolkning og 98 % med 4G.

 

Se vores dækningskortSKAL VI RINGE TIL DIG?

Udfyld felterne nedenfor, så ringer vi til dig i løbet af 1-2 timer inden for normal arbejdstid.Kommunikation spiller en altgørende rolle i vores digitale verden, uanset om du arbejder som frisør, som håndværker, på et kontor eller noget helt fjerde.

3Business klæder jer godt på hurtigt og enkelt at komme i kontakt med jeres kunder og kollegaer.  Vi står klar med den nyeste teknologi og løsninger, som effektiviserer jeres hverdag, uanset hvor I befinder jer. Vi optimerer jeres arbejdsflow og giver jer en øget fleksibilitet.

Er I interesseret i at høre mere? Vi står klar til at rådgive og vejlede dig!

Det har aldrig givet mere mening at være online på farten!

Nysgerrig på hvordan vi opbevarer og anvender dine persondata? Så se vores Persondatapolitik

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg