FORDELE HOS 3BUSINESS

Ring fra Danmark til 59 lande - uden det koster ekstra

Med 3LikeHomePro kan I trygt ringe fra Danmark til 59 lande verden over - og alle landene imellem på samme vilkår som i Danmark og helt undgå uforudsete udgifter på grund af dyre udlandstakster.

Mere om 3LikeHome Pro

Få bedre signal indendørs

Nu er det muligt for alle med et tale-abonnement at ringe og sende sms'er via en wi-fi forbindelse. Og det koster ikke ekstra.

Mere om Wi-fi opkald

Visuel 3Svar - fremtidens telefonsvarer

Visuel 3Svar gør det muligt at se en liste over dine talebeskeder, og hvem de er fra, direkte på mobilens skærm. Du kan aflytte dine beskeder i vilkårlig rækkefølge, besvare ved ét enkelt klik og let administrere beskederne – uden at skulle ringe til din telefonsvarer.

Mere om Visuel 3Svar

Mobilsamtaler i topkvalitet

4G tale er en ny teknologi, der giver dig mulighed for at foretage og modtage opkald samt sende og modtage sms'er via 4G-mobilnettet.

Mere om 4G tale

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg