Vores anbefaling til dig:

4G Internet inkl. kraftig router

Vi anbefaler denne løsning med en kraftig router til dig, som kan opnå høje hastigheder på netværket eller hvor dækning er mindre god og derfor har brug for en bedre router. Løsning kommer med en Netgear LBR20 Orbi router, der giver dig fuld udnyttelse af 4G netværket. Den sikrer en bedre performance og bedre dækning, så du kan streame og game bekymringsfrit.

Vil du tjekke en anden adresse?

> tjek ny adresse

 

Ring mig op

SLAP HELT AF.

Du er online på 5 minutter.


Med internet fra 3Business får du én samlet løsning, hvor du modtager både router og SIM-kort, så du kan komme i gang med det samme uden gravning, montør eller komplicerede installationer.

Det eneste du skal gøre er:

Step 1 Sæt SIM-kort i routeren
Step 2Tænd for din nye router
Step 3Log på dit wifi og så er du klar

 

SKAL VI RINGE TIL DIG?

Udfyld felterne nedenfor, så ringer vi til dig i løbet af 1-2 timer inden for normal arbejdstid.


Du kan få hurtig 4G på din adresse anbefaler vi denne løsning, hvilket vil give en hurtig internetforbindelse, så du og dine kolleger er sikret en effektiv arbejdsdag.

Vi arbejder konstant på at udvikle vores netværk, så vi altid kan tilbyde jer et stærkt netværk. Vi leverer hurtigt og installationen er nem.

Du skal blot indtaste dine oplysninger i kontaktformularen her og så sidder vi klar ved telefonerne på hverdage mellem 8-16, klar til at rådgive og vejlede jer til den bedste løsning.

 

Nysgerrig på hvordan vi opbevarer og anvender dine persondata? Så se vores Persondatapolitik

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg