Remote Support

3Kontakt

Udfyld information

Kære Bruger

Du er i gang med at benytte 3Business’ supportfunktion gennem Team Viewer. Supporten fungerer på den måde, at vi sender dig et link til Team Viewer via din e-mailadresse, som du skal klikke på. Derefter skal du downloade en version af Team Viewer, der kan startes uden installation af programmet. Du får et unikt ID-nummer til Team Viewer, som du skal bruge for at logge ind. Så snart du har logget ind kan du give 3Business adgang til at supportere din desktop, hvorfra vi kan give input med mus og keyboard. Du kan til hver en tid afbryde sessionen, hvorefter at adgang afbrydes. Hvis du ønsker at starte Team Viewer igen, sender vi dig et nyt ID-nummer via mail, som du skal benytte.


Du skal være opmærksom på at vi ikke kan supportere dig uden dit samtykke. Ingen andre tredjepartsprogrammer ud over Team Viewer vil blive installeret på din computer. Data fra din computer vil ikke blive fjernet ubemærket og uden tilladelse. Det leverede brugerdefinerede link sikrer, at du bliver forbundet til en 3Business supportmedarbejder.

3Business beder dig gøre os opmærksomme, såfremt jeres IT-politik ikke tillader brugen af remote desktop programmer som TeamViewer, da vi så i stedet vil yde support via telefonen. 3Business påtager sig ikke noget ansvar for, at supporten ydes i strid med jeres interne IT-politik.

Ved at klikke på knappen bekræfter du hermed din accept af disse vilkår for supporten og giver samtykke til at give 3Business adgang til din computer. Bemærk, at tjenesten kun er tilgængelig i vores åbningstider og at vi aldrig kan starte en session uden dit unikke login. Når supportsessionen er afsluttet, sluttes Team Viewer automatisk og du har nu adgang til din computer igen.

Behandling af personoplysninger
I forbindelse med 3Business’ supportfunktion gennem Team Viewer behandler 3Business en række af dine personoplysninger. 3Business er som udgangspunkt dataansvarlig i forbindelse med persondatabehandlingen forbundet med 3Business’ supportfunktion TeamViewer. Har du spørgsmål til 3Business behandling af dine personoplysninger kan disse stilles til 3’s databeskyttelsesrådgiver, som kan nås via databeskyttelse@3.dk.

3Business retsgrundlag for behandlingen af dine personoplysninger er, at behandlingen er nødvendig for udførelsen/opfyldelsen af din aftale med 3Business om brug af 3Business’ supportfunktion.

De kategorier af personoplysninger, som 3Business behandler om dig er primært udstyrsoplysninger, som kan betegnes som personhenførbare (såsom ID-nummer til TeamViewer, enhedsinformation så som enhedsnavn, maskinnavn, diskplads, onlinetilstand, begivenhed, CPU-brug osv.). Derudover vil 3Business alene behandler de personoplysninger i form af en ”kigge” adgang, som din virksomhed giver os adgang til via TeamViewer.

TeamViewer er i forbindelse med brugen af supportfunktionen databehandler for 3Business.
Tidsrummet for 3Business opbevaring af dine personoplysninger vil alene være i det tidsrum, hvor supportfunktionen gennem Team Viewer er åben. Så snart sessionen er afsluttet, lagres der ikke nogle oplysninger forbundet med supporten.

Du har ret til på et hvilket som helst tidspunkt at anmode om indsigt i de personoplysninger 3Business behandler om dig. Endvidere har du ret til at få berigtiget urigtige personoplysninger, anmode om at behandlingen begrænses og/eller få slettet personoplysninger. Du kan klage til Datatilsynet, hvis du mener, at dine personoplysninger behandles i strid med gældende databeskyttelseslovgivning. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk.

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg