Xiaomi

Verdens mest hypede
smartphone brand

VERDENS 4. STØRSTE LEVERANDØR

Xiaomi har en målsætning om at give dig mobiler, hvor designet er løftet til et nyt niveau, der er spækket med saft, kraft og fede funktioner, og hvor du får et kamera, der kan noget ud over det sædvanelige. Det hele til en pris, som ikke normalt kendetegner markedet for smartphones.

Det lader til at være den rigtige kombination, som har gjort Xiaomi til det hurtigst voksende smartphone brand i verden. Nu kan du få fingrene i de fede mobiler - men kun hos 3.

Se modeller

Mi 8 - NYESTE SKUD PÅ STAMMEN

Mi 8 er den nyeste model fra Xiaomi - og hypen er til at forstå. Du får en sindsygt kraftfuld kerne, der sjældent ses i det prisleje, som denne smartphone befinder sig i.

Ud over det ultra slanke design, en kompromisløs skærm og et kamera, der kan lidt mere end de fleste, kommer Mi 8 som den første smartphone med dual-frekvens GPS, der løfter denne feature til et helt nyt niveau.

Fra kun 191 kr./md.

Bestil

MI MIX 2S - DESIGN-MESTERVÆRKET

Mi MIX 2S løften barren, når det kommer til design!

Designet er skabt af anmelderroste Philippe Starck, og det kan både ses og mærkes i det unikke keramiske design, der giver smartphonen et tidsløst udtryk. Det hele fuldendes af den aluminium legerede ramme.

Men der er ikke kun tale om et smukt ydre. Under den knivskarpe skærm gemmes bl.a. et kraftværk af en processor, et AI dual kamera og mulighed for trådløs opladning.

Fra kun 202 kr./md.

Bestil

REDMI 6 - KAMERA FOR ALLE PENGENE

Ofte skal sparegrisen ofres, hvis du skal have fingrene i en mobil, som kan erstatte dit kamera. Men ikke med Redmi 6! Her får du en smartphone, hvor prisen er presset i bund, men hvor du stadig får et kamera spækket med kunstig intelligens, der søger for, at dit motiv står knivskarpt.

Dual-kameraet på 12MP og 5MP fanger alle de dyrebareste øjeblikke - uanset om det er portrætter eller sceniske landskaber.

Fra kun 159 kr./md.

Bestil

Har du brug for en anden smartphone?

Så tjek vores store udvalg af telefoner ud!

Du finder altid de nyeste modeller til skarpe priser. På den måde kan du få fingrene i lige præcis den telefon, som passer bedst til dig.

Se alle mobiltelefoner

SKAL VI RINGE TIL DIG?

Udfyld felterne nedenfor, så ringer vi til dig i løbet 1-2 timer inden for normal arbejdstid.

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg