Bestil nu

Samsung S20-serien

Sammenlign Samsung Galaxy S20-serien

6,2"
6,7"
6,9"

BESTIL

BESTIL

BESTIL

KUN
319
kr./md.i 36 mdr.
FRA
377
kr./md.i 36 mdr.
KUN
450
kr./md.i 36 mdr.

SAMSUNG GALAXY S20 ULTRA

Samsungs bedste kamera NOGENSINDE!

S20 Ultra er udstyret med et kamera på 108 MP, så de fineste detaljer kan fanges og takket være den revolutionerende 100 ganges zoomfunktion behøver du ikke at lade dig begrænse af afstand. Det er samtidig vores mest lysfølsomme kamera, som ser det, der ellers er skjult i mørket.

Og så er Samsung Galaxy Ultra 5G ready og dermed fremtidsikret, så du kan være blandt de første til at opleve den nye teknologi, som gør mobiloplevelsen endnu hurtigere.

BESTIL

 

 

SAMSUNG GALAXY S20+

Hurtigere og endnu mere effektiv.

Vil du have en mobil, der holder til et højt tempo? Så prøv Samsung Galaxy S20+. Smartphonen er nemlig udstyret med den vildeste software, der både sikrer, at den er hurtig, at hukommelsen er mere effektiv og at batteriet holder.

Desuden får du vanen tro et max lækkert kamera, der kan tage sindssyge billeder - også når lysforholdene ikke er optimale. Det lykkes pga. stor blænderåbning, optik i topklasse og store kamera-sensorer.

BESTIL

SAMSUNG GALAXY S20

Gå ikke glip af én eneste detalje.

Samsung Galaxy S20 har fuld fokus på hver eneste deltalje. Det er tilfældet både med den fantastiske Quad HD+ Dynamic AMOLED skærm, som med sine 120 Hz ikke bare sprudler i de vildeste farver, men samtidig er lynhurtig.

Men også når det kommer til Galaxy S20s trippel-linse. Du får nemlig et kamera i verdensklasse med masser af kreative funktioner. Bl.a. kan du tage en hel serie af billeder bare ved et enkelt klik, som søger for at du ikke går glip af mindeværdige øjeblikke.

BESTIL

Har du brug for en anden smartphone?

Så tjek vores store udvalg af telefoner ud!

Du finder altid de nyeste modeller til skarpe priser. På den måde kan du få fingrene i lige præcis den telefon, som passer bedst til dig.

Se alle smartphones

SKAL VI RINGE TIL DIG?

Udfyld felterne nedenfor, så ringer vi til dig i løbet af 1-2 timer inden for normal arbejdstid.


I dagens digitale verden spiller kommunikation en altgørende rolle. Møder, konferencer og kurser bliver afholdt online, og en stigende efterspørgsel af supporterende teknologi og software, såvel som hardware, er eksploderet. Derfor må man forvente, at en del af kommunikationen på tværs af landegrænser i fremtiden vil foregå online.

Vi klæder jer teknisk og digitalt på til at adoptere den nye hverdag og de mange fordele det bringer med sig.

Vi er lige her!
I skal blot indtaste jeres oplysninger i kontaktformularen her, og så kontakter vi jer indenfor 1 time på hverdage mellem 8-16.

Nysgerrig på hvordan vi opbevarer og anvender dine persondata? Så se vores Persondatapolitik

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg