The future unfolds
SAMSUNG S10|S10+

Ny Samsung Galaxy S10 er landet

Uanset, om du bruger din mobil til at tale med kunder, tjekke mails, researche, tage billeder til hjemmesiden eller se Netflix efter en lang arbejdsdag, er den nye Samsung Galaxy S10 et oplagt valg.

6,1"
6,4"
5,8"

Bestil nu

Bestil nu

Bestil nu

FRA
0
kr iudbetaling
FRA
0
kr iudbetaling
FRA
0
kr iudbetaling

Nemmere hverdag med banebrydende Infinity-skærm

Uanset hvor du er, på rejse eller på arbejde, inde eller ude, vil du kunne se billeder eller film eller opdatere virksomhedens SoMe platforme. En skærm, der giver dig en følelse som du kender fra biografen. En skærm, der automatisk tilpasser sig til lysforholdene omkring dig. Og da frontkameraet kun er et 'punch hole', dækker skærmen stort set hele mobilen. Intet 'notch'. Ingen knapper. Ingen forstyrrelser.

Professionelle billeder med triple lens-kamera

Med trippelkamera får du muligheder, som du indtil nu kun har haft med et systemkamera. De tre objektiver fanger mere, takket være en vidvinkel med op til 123 grader og kommer tættere på, takket være 2x optisk zoom. Kameraet har to blændeindstillinger og tilpasser sig lysforholdene på samme måde som det menneskelige øje. Den mindste blændeværdi er f/1.5, så du kan tage billeder selv i meget svagt lys. Du kan også ændre på dybdeskarpheden, så det du vil fremhæve kommer til at stå ekstra skarpt. Her får du kreativ frihed.

Skarphed med ny teknik

Autofokusfunktionen er blevet udviklet ved hjælp af Dual Pixel-teknik. Det giver hurtigere fokusering på det, der er vigtigt. Den intelligente billedbehandling gør det nemmere at tage fantastiske billeder, så alle dine billeder bliver værd at dele. Teknikken gør også, at sensoren kan udnyttes meget mere effektivt og giver flere muligheder for at gøre dine billeder mere personlige.

Altid connected med trådløs batterideling

Når batteriet løber tør, går alting i stå. Derfor har Samsung udviklet trådløs batterideling, som er opladning af, ikke kun selve mobilen, men også mellem enheder. Galaxy S10|S10+|S10e kan oplade de fleste enheder, som oplades trådløst, f.eks. din kollegas mobil, dine høretelefoner eller dit smartur. Oven i købet imens du taler i mobilen.

Har du brug for en anden smartphone?

Så tjek vores store udvalg af telefoner ud!

Du finder altid de nyeste modeller til skarpe priser. På den måde kan du få fingrene i lige præcis den telefon, som passer bedst til dig.

Se alle smartphones

SKAL VI RINGE TIL DIG?

Udfyld felterne nedenfor, så ringer vi til dig i løbet af 1-2 timer inden for normal arbejdstid.


I dagens digitale verden spiller kommunikation en altgørende rolle. Møder, konferencer og kurser bliver afholdt online, og en stigende efterspørgsel af supporterende teknologi og software, såvel som hardware, er eksploderet. Derfor må man forvente, at en del af kommunikationen på tværs af landegrænser i fremtiden vil foregå online.

Vi klæder jer teknisk og digitalt på til at adoptere den nye hverdag og de mange fordele det bringer med sig.

Optimer jeres arbejdsflow og skab fleksibilitet i jeres virksomhed med 3Business.

Er I interesseret i at høre mere? Vi står klar til at rådgive og vejlede dig!

Nysgerrig på hvordan vi opbevarer og anvender dine persondata? Så se vores Persondatapolitik

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg