3Business | iPhone SE - Bestil din nye iPhone SE

Så meget at holde af. Så pæn en pris.

En af de mest populære smartphones nogensinde gør comeback med alt det, som du elskede ved forgængeren og en række markante opgraderinger! Den nye iPhone SE er nemlig fortsat stor af format, mens den er lille af størrelse.

FRA
KUN
197
kr./md. i 36 mdr.

Inkl. 3Deling Pro 5 GB-abonnement

Bestil

Design

Fuldkommen smuk
& stilsikker.

Du får rigtig meget for pengene. Ud over det anerkendte strømlinede design får du desuden også en funklende 4,7" Retina HD-skærm og lynhurtigt Touch ID. Selvom prisen er lav, så er den selvfølgelig vandafvisende ned til 1 meters dybde i 30 minutter*.

Bestil

Ydeevne

Oplev et powerhouse med den samme chip som iPhone 11 Pro.

A13 Bionic er den hurtigste chip i en smartphone nogensinde.  For dig betyder det, at du kan kaste dig over selv de mest krævende apps og spil og fortsat opleve en forrygende hastighed uden hak eller forsinkelse.

Kamera

12 MP & den vildeste portræt-funktion.

Som om det ikke var nok, så kommer iPhone SE med det mest avancerede kamerasystem, der drives af A13 Bionic-chippen. Det giver dig bl.a. den fede Portræt-funktion, hvor baggrunden eksklusivt sløres mens motivet står knivskapt. Brug også funktionen til at løfte dine selfies til nye højder.

Video

Slip fantasien løs med video i høj opløsning.

Dine videoer filmet med iPhone SE bliver ekstraordinære klare. Du kan optage i 4K, der giver dig fire gange så mange detaljer som fuld HD. Derudover er iPhone SE spækket med fede indstillinger, der sikrer de bedste resultater. Og med QuickTake skifter du lynhurtigt mellem video og kamera, hvis en video pludselig lægger op til det perfekte billede.

Bestil

Batteri

Batterlevetid der holder dig kørende i timevis.

iPhone SE er udstyret med et forbedret batteri. Derfor kan du uden bekymringer sagtens kaste dig over en seriemareton. Mobilen kan nemlig holde til, at du ser op til 13 timers video på en enkelt opladning**.

Anonymitet

Du er beskyttet.

Apple-produkter er designet til at beskytte din anonymitet og give dig kontrol over dine oplysninger. Det er ikke altid ligetil. Men det er den slags innovation, Apple tror på. Og det oplever du også med iPhone SE.

Alt det gode + en hel del mere.

True Tone

Justerer automatisk hvidbalancen på skærmen. Det gør dine billeder virkelighedstro, så du virkelig kan fange essensen.

Haptisk tryk

Det skal være intuitvt og brugervenligt, Derfor kan du trykke på et symbol for at få genveje frem. Som respons oplever du en lille vibration, så du ved, hvad der er ved at ske.

Augmented reality

Bryd grænserne mellem den virkelige og den digitale verden med de nyeste AR-apps. Mål ting, se stjernebilleder på himlen eller noget helt tredje.

Lydoptagelse i stereo

iPhone SE optager video i stereo, så du i den grad kan lade dig forsvinde ind i en ny verden af bulleder og lyd.

Hurtigere Wi-Fi og mobildata

Wi-Fi 6 og Gigabit-class LTE kan levere meget hurtigere download­hastigheder, når du er på Wi-Fi- eller mobilnetværk***.

Deling af lyd

Nu kan du være ekstra social. Tilslut to AirPods eller Beats-headset, så du kan starte en musik battle eller dele din yndlingsplayliste med en ven****.

To sim-kort, to numre

Lav den perfekte kobling mellem arbejde og privaten med Med dobbelt-sim og eSIM*****. Husk at du hos 3 sagtens kan købe eSIM sammen med din iPhone SE.

Virker med hurtig opladning

Tilslut en strømforsyning til hurtig opladning (sælges separat), og gå fra 0 til 50 procent på 30 minutter******. Så er du hurtig videre, hvis uheldet skulle ske.

  1. *iPhone SE (2. generation) er stænk-, vand- og støvafvisende. Den er testet under kontrollerede forhold i et laboratorie og er IP67-klassificeret i henhold til IEC-standard 60529 (maks. 1 meters dybde i op til 30 minutter). Stænk-, vand- og støvafvisningsgraden er ikke permanent og kan formindskes ved almindelig brug. Undlad at oplade en våd iPhone. Se i brugerhåndbogen, hvordan du rengør og tørrer den. Garantien dækker ikke væskeskade.
  2. **Alle batteritider afhænger af netværkskonfiguration og mange andre faktorer. De faktiske resultater vil variere. Batteriet kan oplades et begrænset antal gange og skal evt. med tiden udskiftes af en Apple-serviceudbyder. Batteritid og antallet af opladninger afhænger af brug og indstillinger. Se apple.com/dk/batteries og apple.com/dk/iphone/battery.html, hvis du vil have flere oplysninger.
  3. ***Kræver dataabonnement. Gigabit-class LTE er tilgængelig i visse lande og med bestemte udbydere. Hastighederne er baseret på den teoretiske hastighed og afhænger af de lokale forhold og din udbyder. Få mere at vide om LTE-understøttelse hos din udbyder eller på apple.com/dk/iphone/LTE.
  4. ****Kompatibel med AirPods (1. generation eller nyere), Powerbeats Pro, Beats Solo3 Wireless, BeatsX, Beats Studio3 Wireless og Powerbeats3 Wireless og kræver den nyeste version af iOS.
  5. *****Brug af eSIM kræver et mobildataabonnement (som kan omfatte begrænsninger for skift af serviceudbydere og roaming, selv efter kontraktens udløb). Ikke alle udbydere understøtter eSIM. Brug af eSIM i iPhone kan være deaktiveret, afhængigt af hvilken udbyder du har købt den hos. Kontakt din udbyder for at få mere at vide. Du kan læse mere på support.apple.com/da-dk/HT209044.
  6. ******Test udført af Apple i februar 2020 med testmodeller af iPhone SE-enheder (2. generation) og -software i kombination med Apple USB-C-strømforsyninger (model A1720 på 18 W og model A1882 på 30 W). Test af hurtig opladning udført med afladede iPhone-enheder. Opladningstiden varierer i forhold til miljøfaktorer. De faktiske resultater vil variere.

Har I den rigtige løsning for jer? 

Udfyld felterne nedenfor, så ringer vi til dig i løbet af 1-2 timer inden for normal arbejdstid.

Har I en løsning, som passer til dagens digitale verden?

Vær helt klar til digitale møder, konferencer og kurser.

I skal blot indtaste jeres oplysninger i kontaktformularen her, og så kontakter vi jer indenfor 1 time på hverdage mellem 8-16.

Nysgerrig på, hvordan vi opbevarer og anvender dine persondata? Så se vores Persondatapolitik