3Business | Fairphone - En bæredygtig smartphone

Din bæredygtige smartphone.

Bestil nu.

Ring mig op

Fairphone - et nyt alternativ i tråd med tidens grønne omstilling.

Nu kan du få en mobil, der er produceret med ekstra hensyn til miljøet, menneskerne i maskinrummet og ressourcerne på jorden. Så vil du have dig en telefon, der har længere levetid, mindre miljøbelastning og bedre vilkår for de menneskerne, der producerer den? Så skal du vælge Fairphone. Den nok mest bæredygtige smartphone, du kan få.

Fairphone er historien om at ændre en branche indefra. Om et ønske og en vision for en retfærdig økonomi, hvor hensynet til mennesker og miljø er en naturlig del af det at drive en forretning.

Fairphone er retfærdighed, gennemsigtighed og en håbefuld vision for fremtiden.

Fairphone 3+ har alt - og lavet med omsorg for planeten.

Verdens mest bæredygtige telefon til dato, lavet med omsorg for mennesker og planeten og samtidig har den alt, hvad du forventer af en mobil.

Ring mig op

- 40% genanvendt plast 
- Fair brug af råmaterialer
- Modulært design
- Bedre arbejdsforhold
- Genbrugsprogram

- Udskifteligt batteri
- 48 og 16 MP kamera
- 64 GB internt lager
- Qualcomm Snapdragon 632 
- 5.65" Full HD+ display
- Andriod 10 styresystem

Mobilen der bekymre sig om personer og planeten.

"Med en Fairphone gør du op med brug-og-smid-væk-tanken og overdrevent stort ressourceforbrug. Her får du en mobil der er fair for både naturens ressourcer, arbejdsvilkår, miljøet og dig selv!"

Nu kan alle reparere og opdatere sin mobil, så den lever længere.

En fairphone er bygget til at leve længe. Derfor kan du selv købe og udskifte dele af telefonen, hvis de skulle gå i stykker eller nye og forbedrede reservedele blive lanceret.

Du behøver altså ikke udskifte hele telefonen og købe en ny, men kan løbende udskifte dele, som det passer dig og din pengepung.

Du får en modulopbyggede telefon, der er designet til at holde, og hvor reparationer skal være så lette som mulige. 

Alt guld i en Fairphone er f.eks. Fairtrade guld. Genanvendt kobber bidrager til at forbedre arbejdsforholdene i små kobberminer i Den Demokratiske Republik Congo og så støtter de indsamlingen af brugte telefoner i Vestafrika for at bekæmpe elektronisk affald og forbedre genanvendelsen af kobber.

Ring mig op

 

fairphone

Når genbrug bliver guld

Fairphone ønsker at fremme genbrug og genanvendelse af materialer til reparation og produktion af nye smartphones, så man kan komme tættere på en cirkulær økonomi.

Samtidig forsker Fairphone i at reducere elektronisk affald og ser på genanvendelsesmulighederne af elektronisk affald på verdensplan.

Helt konkret er den nye Fairphone 3+ produceret med 40 % genanvendeligt plast.

Den grønneste i klassen indenfor elektronik

B-Corp certificeret

B Corp står for Benefit Corporation og udover at være en global bevægelse, er det en certificeringsordning, hvor virksomheder måles på, hvorvidt de prioriterer et socialt ansvar og bæredygtighed på lige fod med profit.

EcoVadis guldmedalje

Fairphones forpligtelse til retfærdighed er blevet målt ved hjælp af den globalt anerkendte EcoVadis bæredygtighedsvurdering. Fairphone er den eneste smartphoneproducent med en guldmedalje.

iFixit 10/10 score

Fairphone ønsker, at man skal bruge deres smartphones så længe som muligt. iFixit måler hvor nemt og billigt, det er at reparere en smartphone. Fairphones forrige model, Fairphone 3, er den eneste smartphone i verden, der har fået en perfekt iFixit-score.

Fairtrade-certificeret guld

Ved hjælp af ansvarligt fremskaffede materialer er Fairphone den eneste elektronikproducent, der integrerer Fairtrade-certificeret guld i sine smartphones.

Værd at vide om Fairphone

Skal vi ringe til dig?

Udfyld felterne nedenfor, så ringer vi til dig i løbet af 1-2 timer inden for normal arbejdstid.
I dagens digitale verden spiller kommunikation en altgørende rolle. Møder, konferencer og kurser bliver afholdt online, og en stigende efterspørgsel af supporterende teknologi og software, såvel som hardware, er eksploderet. Derfor må man forvente, at en del af kommunikationen på tværs af landegrænser i fremtiden vil foregå online.

Vi klæder jer teknisk og digitalt på til at adoptere den nye hverdag og de mange fordele det bringer med sig.

Vi er lige her!
I skal blot indtaste jeres oplysninger i kontaktformularen her, og så kontakter vi jer indenfor 1 time på hverdage mellem 8-16.

Nysgerrig på, hvordan vi opbevarer og anvender dine persondata? Så se vores Persondatapolitik