Byg bro mellem jeres

mobil- og IP-telefoni

Ring mig op


SIP trunk fra 3Business.

Få et Cloud baseret omstillingsanlæg (PBX) som er fleksibelt og kan skære i jeres omkostninger på de normale ISDN-forbindelser, uden at skulle foretage større indkøb af udstyr  og det vil  give jer en mulighed for udnytte følgende fordele:

  • Én samlet forbindelse til telefoni, data og internet.
  • Brug jeres eksisterende omstillingsanlæg til IP-telefoni.
  • Færre omkostninger og mindre administration.
  • Udvid efter behov – kan nemt integreres med 3Kontakt.
  • Betydelig besparelse på jeres interne telefonsamtaler.

Få en moderne oplevelse med IP-telefoni

Med SIP Trunk fra 3Kontakt kan I nu bygge bro mellem jeres teleløsninger, fastnet mobil og/eller IP-telefoni. Denne virtuelle telefonlinje forbinder jeres eksisterende PBX-omstilling med telefonnettet. Uden store, nye investeringer i hardware kan I dermed udnytte fordelene ved IP-telefoni såsom mere enkel administration, lave samtaletakster og en høj grad af fleksibilitet.

Med en SIP Trunk fra 3Business får I mulighed for at beholde jeres eksisterende telefonanlæg, men i stedet for at benytte jeres gamle telefonlinje bliver al jeres ind - og udgående trafik til telefonnettet flyttet over til en SIP-forbindelse.

SIP-trunk

HVAD ER EN SIP TRUNK? Med en SIP-Trunk fra 3Business får I mulighed for at beholde jeres eksisterende telefonanlæg (PBX), men i stedet for at benytte gamle telefonlinjer (ISDN) bliver al jeres ind- og udgående trafik til telefonnettet flyttet over på en SIP-forbindelse.

SIP Trunk reducerer jeres udgifter og kompleksiteten

En SIP Trunk-løsning udnytter den eksisterende IT-infrastruktur i jeres virksomhed til at etablere en forbindelse mellem anlægget og det offentlige telefonnet. Det reducerer kompleksiteten, og samtidig sænker det jeres udgifter ved at skære overflødige omkostninger til ISDN-kredsløbet fra. Det nedsætter samtidig jeres samtaletakster væsentligt.

Fordele ved SIP Trunk

SIP Trunk giver en masse fordele. Læs med nedenunder:

  • Lavere omkostninger – den månedlige udgift til et antal linjer på dit kontor falder drastisk ved brug af SIP Trunk. Ligeledes bliver prisen på direkte indgående opkald meget lavere.
  • Udnyttelse af en IP PBX – Samlede kommunikationsløsninger giver kunderne øget produktivitet, mobilitet og fremmer salg. Tilslutning af en IP PBX til SIP Trunks er meget nemmere end via PSTN.
  • Fleksibilitet – Det er nemt at føje kanaler til din SIP Trunk med henblik på at håndtere en øget opkaldsmængde. Et simpelt telefonopkald giver dig mulighed for at tilføje kanaler, og ofte kan det gøres med det samme.

Vil du kontaktes med et godt tilbud? 

Udfyld felterne nedenfor, så ringer vi til dig i løbet af 1-2 timer inden for normal arbejdstid.


Hos 3Business arbejder vi hver dag på at finde den bedste løsning og service for dig og din virksomhed.

Derfor kan I få en professionel rådgivning af vores kompetente business team, der står klar til at vejlede og hjælpe jer. Vi tilpasser jeres behov og står klar til at hjælpe alle hverdage.

Vi er lige her!
I skal blot indtaste jeres oplysninger i kontaktformularen her, og så kontakter vi jer indenfor 1 time på hverdage mellem 8-16.

Nysgerrig på hvordan vi opbevarer og anvender dine persondata? Så se vores Persondatapolitik

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg