Med et starter kit kan I

teste IOT uden risiko

For at få succes med IoT er det afgørende, at I finder den rigtige partner med den optimale teknologi. 3Business er født ind i den digitale, trådløse verden, og vi er sikre på, at vi med vores teknologi og optimale dækning internationalt kan hjælpe jer - men jeres tryghed er afgørende for et langvarigt samarbejde. ​

Derfor tilbyder vi helt uforpligtende fuld adgang til et gratis IoT Starter Kit. Her får I tilsendt: 

  • Tre globale SIM-kort
  • Adgang til IoT administrationssoftware
  • Adgang til API inkl. grundig dokumentation.

 

Med det i hånden kan I begynde at forbinde jeres enheder og eksperimentere med mulighederne, før I investerer for alvor. Og vores IoT-eksperter står klar på sidelinjen til at hjælpe jer i gang.

Kontakt en IoT-ekspert på tlf. 7031 3468 for en snak om potentialet eller udfyld formularen nedenfor for at få tilsendt jeres IoT Starter Kit.

Udfyld kontaktformularen

Få et tilbud der skaber værdi

I skal blot indtaste jeres oplysninger i kontaktformularen her, og så kontakter vi jer indenfor 1 time på hverdage mellem 8-16.Jeres virksomhed skal kunne vokse med de mange nye digitale muligheder vi oplever i dag. Kommunikation har aldrig foregået så effektivt og intelligent som nu og med Internet of Things (IoT) bliver alt omkring os styret af SIM-kort og sensorer, så det hele foregår i et intelligent netværk af forbundne enheder, der kan sende data over netværk uden menneskelig interaktion.


Gør jeres virksomhed levende og intelligent.
 

Hvis I er klar til at gribe de nye muligheder IoT bringer til verden, sammen med 3Business, så står vi klar til at rådgive og vejlede jer.

Nysgerrig på hvordan vi opbevarer og anvender dine persondata? Så se vores Persondatapolitik

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg