IoT gør en forskel

På tværs af brancher

IoT har på få år flyttet sig fra teknologiens frontløbere til i dag at være et aktivt værktøj i alt fra kommunale løsninger til tung, traditionel industri, forsyningsselskaber og meget mere. Gå på opdagelse i oplagte sektorer, hvor IoT hver dag gør en forskel og læs konkrete cases, hvor vores kunder har opnået imponerende resultater.​

Du kan også kontakte en af vores IoT-eksperter med det samme for at høre, hvordan vi kan hjælpe i jeres niche.

Kontakt os nu

Transport

Transportsektoren har for længst omfavnet IoT. Når bilen kommer online, åbner der sig et væld af muligheder lige fra in-car-entertainment til vedligeholdelse og overvågning samt avanceret køretøjsdiagnostik. På den måde kan I maksimere effektiviteten af vognparken og medarbejdere i marken. Det benyttes f.eks. af forsikringsselskaber til at kunne tilbyde konkurrencedygtig brugsbaseret forsikring, hvor kørerne belønnes baseret på data.

 

Sikkerhed

Når bygninger bliver mere intelligente, er det nødvendigt, at de systemer, der beskytter dem, også bliver det. Tilslut og styr dine CCTV-kameraer, monitorer og alarmsystemer fra centralt hold for at forbedre beskyttelsen af din virksomheds driftssteder.

 

Detailhandel

Tag føringen i detailhandel ved at udnytte IoT til at nå dine kunder på nye og innovative måder. Hjælp dem f.eks. med at springe køerne over vha. håndholdte, tilsluttede enheder, der gør det muligt for medarbejdere at afslutte et salg hvor som helst i eller tæt ved butikken. Og udnyt intelligent skiltning til fange kundernes opmærksomhed med engagerende oplevelser og skræddersyede budskaber i realtid.

Forsyningsvirksomhed

Forbedrer effektivitet gennem øget automatisering med industrielle IoT-løsninger. Udnyt fjernovervågning og håndtér afbrydelser mere effektivt. Og skab optimale energi-flows med intelligente målere koblet op på IoT SIM-kort, der også kan hjælpe med automatiseret opkrævning uden behov for manuel og omkostningstung aflæsning.

 

Sundhedsydelser

Med IoT-aktiverede enheder kan I flytte plejestedet fra hospitalet til hjemmet, mens I opretholder høje serviceniveauer og forbedrer patientens velbefindende.

 

Se et udvalg af inspirerende IOT-casesTinyMobileRobots sælger avancerede opmålingsrobotter til hele verden. IoT gør det muligt – 3Business’ dækning gør det effektivt.

Læs casenTiny Mobile Robots sælger avancerede opmålingsrobotter til hele verden. IoT gør det muligt – 3Business’ dækning gør det effektivt.

Læs casenScanomat efterser og vedligeholder deres kunders kaffeautomater uden at forlade kontoret. Og de kan også justere skummet i din cappuccino.

Læs casenScannomat efterser og vedligeholder deres kunders kaffeautomater uden at forlade kontoret. Og de kan også justere skummet i din cappuccino.

Læs casenGreenMobility’s delebiler er på vej ud i verden med en IoT-løsning, der gør det muligt at holde styr på den voksende vognpark og de mange kunder.

Læs casenGreenmobility’s delebiler er på vej ud i verden med en IoT-løsning, der gør det muligt at holde styr på den voksende vognpark og de mange kunder.

Læs casen

Tal med en IoT-ekspert og hør om jeres muligheder

Mulighederne med IoT er uendelige, men det er vigtigt at vælge den rigtige vej – også i forhold til valg af abonnement til at binde jeres produkter og services sammen. ​ Tag direkte kontakt til en IoT-rådgiver på tlf. 70 314 115, eller udfyld nedenstående kontaktformular – så følger vi op inden for én arbejdsdag. 

Udfyld kontaktformular

Få et tilbud der skaber værdi

I skal blot indtaste jeres oplysninger i kontaktformularen her, og så kontakter vi jer indenfor 1 time på hverdage mellem 8-16.


Gør jeres virksomhed levende og intelligent.
 

Hvis I er klar til at gribe de nye muligheder IoT bringer til verden, sammen med 3Business, så står vi klar til at rådgive og vejlede jer.

Jeres virksomhed skal kunne vokse med de mange nye digitale muligheder vi oplever i dag. Kommunikation har aldrig foregået så effektivt og intelligent som nu og med Internet of Things (IoT) bliver alt omkring os styret af SIM-kort og sensorer, så det hele foregår i et intelligent netværk af forbundne enheder, der kan sende data over netværk uden menneskelig interaktion.

Nysgerrig på, hvordan vi opbevarer og anvender dine persondata? Så se vores Persondatapolitik