iOS 10’s nye lækre funktioner

Raise to wake
Løft din iPhone og den tænder automatisk displayet, så du kan se klokken og notifikationer uden at skulle trykke på en knap først.

Flere muligheder med notifikationer
Nu kan du f.eks se billeder og skrive beskeder uden at låse telefonen op. 3D Touch bliver også integreret i notifikationerne direkte på låseskærmen, så du kan tilgå dine apps uden at låse telefonen op.

Nye funktioner til Apples mail-app
Med iOS 10 kan du se alle mails fra samme tråd listet op under hinanden i kronologisk rækkefølge, så det er nemt at danne sig et overblik. Søgefunktionen bliver også udvidet med filtre, så du nemmere kan finde det, du leder efter.

Relancering af Apple Maps
Apple Maps relanceres med nyt design og helt nye funktioner. Det bliver super nemt at finde frem til den nærmeste tankstation, cafe eller restaurant på den ruteplan, du følger. Derudover bliver det muligt at integrere andre apps direkte i Maps. F.eks kan en restaurant tillade bordbestilling, og taxaselskaber kan gøre det muligt at bestille en taxa - alt sammen direkte i Maps.

Flere muligheder med billeder
Nu har du mulighed for at samle dine billeder i en video, som iPhone automatisk genererer. Du skal blot vælge billederne, og i løbet af få sekunder har du et rigtig fint samlet minde. Derfor kaldes funktionen også "Minder".

Widgets får eget ”område”
Swipe til venstre fra låse- eller hjemmeskærmen, og du vil blive præsenteret for et nyt ”i dag”-billede, der bl.a. tillader widgets fra de apps, der understøtter det. Widgets får med iOS 10 sit helt eget "område" og nye funktioner såsom live video.

Husk, at iOS 10 kræver iPhone 5 eller en nyere model.

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg