Officiel Partner

Vi har teamet op med Pas Normal Studios som én af vores officielle partnere til 3BackRoads 2018. Pas Normal Studios har fart over feltet. De er unge, men allerede kendte i cykelverdenen for deres moderne og stilfulde cykeltøj af højeste kvalitet. Til 3BackRoads vil Pas Normal Studios producere et eksklusivt sæt bestående af musette, dunk og cap, som kun kan fås til dette løb. Derudover vil de også være til stede på løbsdagen - både med servicestationer og på cyklen. Vi glæder os over at have Pas Normal Studios med ombord til at danne ramme om et cykelløb i særklasse.

Om 3BackRoads

3BackRoads er et motionscykelløb på 75 km, der tager dig gennem Københavns nordlige backroads, hvor naturen er smuk, overraskende og udfordrende.  

Ruten er et mix af små stier, grusveje, asfalt og en smule singletracks. Der er garanti for lige dele action og store oplevelser i de bedste rammer.

Så sæt dig godt til rette på din MTB, crosscykel eller racer med brede dæk og deltag i et af årets fedeste cykelløb.

Tilmeld dig nu

75 KM UDFORDRENDE TERRÆN

Vi starter søndag 16. september kl. 09:00 ved Charlottenlund Slot, og begiver os herfra ud på en fantastisk strækning igennem den Nordsjællandske natur på en overraskende rute med mange bakker, udsigter og naturoplevelser undervejs. 

Løbet køres med marshalls, afmærkede ruter, tidstagning, depoter, teknisk support og store præmier. 

Praktisk info

Tid og sted

Charlottenlund Slot
2920 Charlottenlund
Start kl. 09.00
d. 16. september 2018

Pris

499 kr. + gebyr. Prisen inkluderer startnummer, chip, tidstagning, afspærret cykelparkering, service* og lækker mad.

Ruten

Ruten er på 75 km og er et mix af små stier, asfalt, grus og en singletracks. Undervejs vil der være lækre depoter og kaffe.

Mere information

Har du brug for mere information, er du velkommen til at skrive til bang@peloton.dk. Eller følg med på facebook her.

*Service

Der vil være "rullende" service langs ruten og mekaniker i startområdet.

ANBEFALING AF CYKEL

3BackRoads kører på alle overflader

Vi kører på jord, græs, asfalt, grus, brosten, en enkelt trappe og lidt løse blade. Kun få steder er ruten decideret teknisk

Det bedste cykelvalg er en cross eller gravel cykel – men du kan nemt gennemføre løbet på en Mountain Bike, selvom den måske er langsommere på de lange stræk. Du kan også køre på racercykel hvis du kan montere den med lidt brede dæk evt. med knopper.

HVORFOR 3BACKROADS?


Hos 3 sætter vi sundhed og motion i højsædet. Vores kantine lægger stor vægt på sundhed og varieret kost. Og der er altid fokus på at give vores ansatte en kulinarisk oplevelse.

Løbe- og styrkehold sørger for, at vores medarbejdere kan holde sig i god form, og vi deltager desuden i diverse cykelløb og løbekonkurrencer.

Vi har en stor passion for cykelløb, så derfor glæder vi os til at møde vores kunder og få en sjov og anderledes dag sammen med jer til vores eget cykelløb. 

3BackRoads - medarrangør

3BackRoads er udviklet i tæt samarbejde med Peloton. Løbet afvikles desuden i samarbejde med Pedal Atleterne Fredensborg, der sikrer den bedst mulige afvikling af løbet med de sikkerhedsmæssige foranstaltninger og personel, som det kræver.

Selve cykelcrossløbet & eventet omkring eksekveres af Peloton & Running26 Events, som bl.a. også står for Firmatouren og XTERRA.Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg