VI AFVISER

ALLE ANDRE
TELESELSKABER

Lennart Garbarsch

Bliv ringet op

Tabellae, Glostrup

God dækning, nye teknologiske løsninger og proaktiv rådgivning er årsagen til, at Tabellae nu har været kunde hos 3Business i en lang årrække.

Konsulenthuset Tabellae A/S leverer dokumentløsninger, som gør det lettere og billigere at indføre ERP-systemer. Med 35 ansatte i Danmark - og med kunder og samarbejdspartnere både herhjemme, i Europa og i USA - skal det være nemt at kommunikere og arbejde på farten, og det er det med den aftale, de har hos 3Business. Det siger Lennart Garbarsch, partner i Tabellae:

”Alt kører gnidningsfrit, dækningen er god, og 3 er altid på forkant med udviklingen, så vi har de nyeste teknologiske løsninger. Sådan har det været, lige siden vi blev kunde i 2010. Vi har så mange fordele hos 3Business, at vi afviser alle andre teleselskaber, der kontakter os med et tilbud”.

Lennart Garbarsch tilføjer, at den proaktive rådgivning, Tabellae får hos 3Business, også spiller en vigtig rolle:

”Vi får altid god rådgivning om, hvordan vi får mest glæde ud af vores løsning, og hvordan vi sammensætter den mest kosteffektivt. Vores rådgiver er proaktiv og kontakter os selv, hvis der er nye produkter eller services, som kunne være en fordel for os”.

Bedre sammenhæng
En af de løsninger, Tabellae har stor gavn af hos 3Business, er 3Kontakt. Det er en cloudbaseret kommunikationsløsning, som både optimerer kommunikationen internt i Tabellae, og måden de tager imod kundeopkald på. Med 3Kontakt kan medarbejderne fx omstille opkald via deres mobiler, og kunderne bliver sat i kø, hvis de ringer, når der er optaget:

”Uden 3Kontakt ville vi have et problem, for det er med til at skabe sammenhæng i vores virksomhed. 3Kontakt giver en bedre connection mellem medarbejderne og optimerer samtidig vores kundeservice”, siger Lennart Garbarsch.

Vil du kontaktes med et godt tilbud? 

Udfyld felterne nedenfor, så ringer vi til dig i løbet af 1-2 timer inden for normal arbejdstid.


Hos 3Business arbejder vi hver dag på at finde den bedste løsning og service for dig og din virksomhed.

Derfor kan I få en professionel rådgivning af vores kompetente business team, der står klar til at vejlede og hjælpe jer. Vi tilpasser jeres behov og står klar til at hjælpe alle hverdage.

Vi er lige her!
I skal blot indtaste jeres oplysninger i kontaktformularen her, og så kontakter vi jer indenfor 1 time på hverdage mellem 8-16.

Nysgerrig på hvordan vi opbevarer og anvender dine persondata? Så se vores Persondatapolitik

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg