Vi har øget vores

produktivitet

Jonas Pasgaard

Bliv ringet op

Skovdal Nordic, Odense

Efter at Skovdal Nordic, landets førende fotograf - og videofirma, har implementeret hjemmearbejdspladsløsningen fra 3Business, er det ikke kun effektiviteten der er steget markant, men også sammenholdet og den sociale interaktion.

Livet som fotograf kræver sans for detaljen, fingersnilde og en god portion teknisk viden. Det er grundtanken hos Skovdal Nordic, der i dag har over 30 dygtige fotografer ansat, fordelt rundt omkring i Danmark, men også i Shanghai og London.

Det er derfor ikke altid at Jonas Pasgaard, CEO og medejer af Skovdal Nordic, kan samle sit team og give fredagsrundstykker. Og da Corona-krisen i foråret 2020 sendte samtlige medarbejdere hjem måtte han tænke i helt nye baner for at få firmaet til at lykkedes. For at imødekomme behovet for at arbejde hvor som helst, har Skovdal Nordic implementeret 3Business’ hjemmearbejdspladsløsning med en stærk router og en lynhurtig internetforbindelse.

”Vi er enormt afhængige af stærke forbindelser – både når vi arbejder ude på forskellige lokationer, men også når vi arbejder hjemme. Vi kører mange tunge programmer på vores computere når vi redigerer og uploader billeder – og videofiler til hinanden, og derfor har vi behov for en sikker og stabil forbindelse. Med hjemmearbejdspladsen fra 3Business har vi oplevet et forstærket samarbejde og en øget effektivitet fordi alle medarbejdere har den fulde frihed til at arbejde hvornår de vil og hvor de vil”, siger Jonas Pasgaard, CEO og medejer af Skovdal Nordic.

Sammenhold på tværs af lokationer
Ligesom så mange andre danske virksomheder har Skovdal Nordic skulle vænne sig til en helt ny hverdag og måde at arbejde på. Derfor har de udover hjemmekontoret også indført Microsoft Teams til deres løsning, således alle medarbejdere kan afholde møder med kunder, samarbejdspartnere og kolleger, og sende filer til hinanden på tværs af lokationer.

”Krisen har lært os nye måder at samarbejde på og det understøtter 3business så godt. Det giver så meget værdi at kunne se og tale med mine medarbejdere over Teams Connect, uanset hvor vi befinder os, og det har sparet os penge, tid og ressourcer når vi har kunne afholde møder hjemmefra med vores kunder fremfor at skulle køre ud til dem. Og selvom vi gerne vil trykke vores kunder i hånden, føler jeg stadigvæk at det skaber så meget værdi at kunne afholde videomøder med hinanden, uanset hvor vi befinder os”, udtrykker Jonas Pasgaard.

Faktisk er Jonas overbevist om at hjemmekontoret og Microsoft Teams har effektiviseret kundeoplevelsen og skabt en øget work-life balance for hans medarbejdere. Han påpeger også at alle hans medarbejderes indsats har vendt skeptikeren i ham. Ved at give hans team friheden til frit at bestemme over deres hverdag, bliver der givet så meget igen.

”Det har været utrolig nemt at bruge Teams Connect og man føler sig stadigvæk som en del af fællesskabet når vi kan mødes over fredsagskaffen sammen – hvor end vi er i verden. Hjemmekontoret er kommet for at blive og jeg er glad for at vi har kunne omstille os hurtigt og kunne arbejde så fleksibelt og problemfrit som vi har”

          LÆS OM ANDRE KUNDER

Vil du kontaktes med et godt tilbud? 

Udfyld felterne nedenfor, så ringer vi til dig i løbet af 1-2 timer inden for normal arbejdstid.


Hos 3Business arbejder vi hver dag på at finde den bedste løsning og service for dig og din virksomhed.

Derfor kan I få en professionel rådgivning af vores kompetente business team, der står klar til at vejlede og hjælpe jer. Vi tilpasser jeres behov og står klar til at hjælpe alle hverdage.

Vi er lige her!
I skal blot indtaste jeres oplysninger i kontaktformularen her, og så kontakter vi jer indenfor 1 time på hverdage mellem 8-16.

Nysgerrig på hvordan vi opbevarer og anvender dine persondata? Så se vores Persondatapolitik

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg