3Split
HAR LETTET
VORES ARBEJDE

Jane Petersen

Bliv ringet op

Sjællandske Medier, Ringsted

Med 3Split kan Sjællandske Medier dele mobilregningerne i to, og det er en fordel for både virksomheden og medarbejderne.

Hos mediehuset Sjællandske Medier får alle ansatte, som har behov for det, stillet en firmamobil til rådighed. Tidligere var økonomiafdelingen nødt til at gennemgå medarbejdernes mobilregninger manuelt hver måned, fordi der ofte var forbrug på regningerne, som ikke var inkluderet i firmaaftalen. Hos Sjællandske Medier søgte de derfor en nemmere løsning, og valget faldt på 3Split, hvor regningen bliver delt i to:

”Vi har defineret over for 3Business, hvilke udgifter vi vil dække, og hvilke udgifter, vi mener, der er af privat karakter. Vi får så en regning på vores del, mens medarbejderne får en separat regning på deres del. Det har virkelig lettet vores arbejde”, siger Jane Petersen, HR- og sekretariatschef hos Sjællandske Medier.

Mindre administration
Sjællandske Medier er en stor virksomhed med over 500 ansatte, så udover at det i sig selv tidligere var besværligt at gennemgå mobilregningerne, var det også ekstremt tidskrævende. Efter at mediehuset har fået 3Split, er det problem løst:

”Med 3Split sparer vi rigtig meget tid, fordi regningerne ikke kræver lige så meget administrativ kontrol. Før skulle vi tjekke hver regning og vurdere, om noget var privat, og om medarbejderen i så fald selv skulle betale. Nu, hvor medarbejderne modtager en splitregning, er betalingen deres eget ansvar. På samme måde er det også deres ansvar at sige det til os, hvis noget på deres regning er tjenstligt - i modsætning til før, hvor vi skulle bruge tid på at komme til dem”, siger Jane Petersen, som også påpeger en anden fordel:

”Med 3Split bliver privatlivets fred respekteret, da vores medarbejderes private tilkøb ikke er synlige for os”.

Vil du kontaktes med et godt tilbud? 

Udfyld felterne nedenfor, så ringer vi til dig i løbet af 1-2 timer inden for normal arbejdstid.


Hos 3Business arbejder vi hver dag på at finde den bedste løsning og service for dig og din virksomhed.

Derfor kan I få en professionel rådgivning af vores kompetente business team, der står klar til at vejlede og hjælpe jer. Vi tilpasser jeres behov og står klar til at hjælpe alle hverdage.

Vi er lige her!
I skal blot indtaste jeres oplysninger i kontaktformularen her, og så kontakter vi jer indenfor 1 time på hverdage mellem 8-16.

Nysgerrig på hvordan vi opbevarer og anvender dine persondata? Så se vores Persondatapolitik

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg