Vi sparer
8000 kr.
om året

Michael Brønd

Bliv ringet op

PanzerGlass, Hinnerup

Med 3LikeHome Pro er det både billigere for PanzerGlass og nemmere for medarbejderne at bruge mobilen i udlandet.

Der er sket meget hos PanzerGlass, siden de blev etableret i 2013. Nu har virksomheden, der tilbyder beskyttelsesglas til mobilenheder, afdelinger i hele verden, og det kræver en mobilaftale med udlandsfordele. De har valgt 3LikeHome Pro, fordi de kan ringe på tværs af lande og gå på nettet, uden det koster ekstra.

”Vi får flere og flere medarbejdere, som rejser rundt i hele verden, og det betyder et øget behov for udlandstelefoni. Med 3LikeHome Pro er det billigere og nemmere for os at rejse. Vi sparer minimum 8000 kr. på telefonregningen om året”, siger Michael Brønd, Head of Global Marketing hos PanzerGlass, og tilføjer:

”Vi skal ikke tænke på, om det koster en halv arm at ringe fra Asien, USA eller Tyskland. Vi skal heller ikke bøvle med at slå data til og fra eller koble os på wi-fi. Vi kan koncentrere os hundrede procent om arbejdet, og det gør os mere effektive”.

Ingen efterregninger
Foruden udlandsrejserne foretager de hos PanzerGlass mange opkald fra Danmark til udenlandske kunder og samarbejdspartnere. Også her er 3LikeHome Pro en fordel:

”I gamle dage kostede det en bondegård at ringe til udenlandske numre herhjemme, men det er inkluderet i 3LikeHome Pro, så vi frygter aldrig at få en efterregning”, siger Michael Brønd.

Vil du kontaktes med et godt tilbud? 

Udfyld felterne nedenfor, så ringer vi til dig i løbet af 1-2 timer inden for normal arbejdstid.


Hos 3Business arbejder vi hver dag på at finde den bedste løsning og service for dig og din virksomhed.

Derfor kan I få en professionel rådgivning af vores kompetente business team, der står klar til at vejlede og hjælpe jer. Vi tilpasser jeres behov og står klar til at hjælpe alle hverdage.

Vi er lige her!
I skal blot indtaste jeres oplysninger i kontaktformularen her, og så kontakter vi jer indenfor 1 time på hverdage mellem 8-16.

Nysgerrig på hvordan vi opbevarer og anvender dine persondata? Så se vores Persondatapolitik

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg