3DELING PRO SPARER OS TID

OG GIVER OS MERE FRIHED

Lasse Stockholm Madsen

Bliv ringet op

Ét abonnement, som alle deles om, giver fordele for både Groupe SEB og deres medarbejdere. 

Med 150 ansatte i Norden kan det være en tidskrævende opgave at administrere hver enkelt medarbejders mobilabonnement. Det problem undgår Groupe SEB, som blandt andet står bag OBH Nordica og Tefal, med 3Deling Pro: ”i stedet for 150 enkelte abonnementer får vi med 3Deling Pro ét abonnement, vi deles om, og det gør det meget nemmere at håndtere. Med en fælles datapulje skal vi ikke bruge tid på at finde ud af, hvor meget data hver enkelt bruger. Nogle bruger lidt mere, mens andre bruger lidt mindre, og det går altid op i en højere enhed”, siger Lasse Stockholm Madsen, IT-chef hos Groupe SEB.

Nem onboarding
Med 3Deling Pro er det ifølge IT-chefen også nemmere at onboarde nye medarbejdere:


Når vi får nye kollegaer, slipper vi for at skulle oprette og administrere endnu et abonnement. Vi bestiller bare et SIM-kort online, og så er vi i gang”.


Og det er ikke kun virksomheden, der nyder godt af 3Deling Pro. For de ansatte er 3Deling Pro ligeledes en fordel, siger Lasse Stockholm Madsen:

Der er både en tryghed og frihed for medarbejderne i at vide, der altid er data nok - især fordi vi rejser meget. Mobilen er aldrig et problem”.

Vil du kontaktes med et godt tilbud? 

Udfyld felterne nedenfor, så ringer vi til dig i løbet af 1-2 timer inden for normal arbejdstid.


Hos 3Business arbejder vi hver dag på at finde den bedste løsning og service for dig og din virksomhed.

Derfor kan I få en professionel rådgivning af vores kompetente business team, der står klar til at vejlede og hjælpe jer. Vi tilpasser jeres behov og står klar til at hjælpe alle hverdage.

Vi er lige her!
I skal blot indtaste jeres oplysninger i kontaktformularen her, og så kontakter vi jer indenfor 1 time på hverdage mellem 8-16.

Nysgerrig på hvordan vi opbevarer og anvender dine persondata? Så se vores Persondatapolitik

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg