3Deling Pro
har givet os

mange besparelser

Anne Sofie Andersen

RelationMedia, Skanderborg

RelationMedia A/S er det førende bureau i Danmark indenfor sales force, merchandising,marketing, produktpræsentation og dataindsamling. Firmaet, der blev stiftet i 1999, ligger i Skanderbog og har i dag et netværk i mere end 32 lande.

3Business og RelationMedia har til fælles, at skabe den bedst mulige oplevelse for vores kunder og dermed skabe større værdi for virksomhederne. Derfor var det også naturligt, at RelationMedia valgte 3 som teleselskab for to år siden, da de havde behov for en simpel, men effektiv omstillings - og teleforniløsning.

Med 3Deling Pro får RelationMedia mest muligt for pengene med en fælles datapulje og ét abonnement til hele virksomheden. Derudover havde de også behov for en automatisk og virtuel omstilling, 3Kontakt, der sætter en god oplevelse i højsædet - uden unødig forvirring eller ventetid.

"Det er en simpel og fleksibel løsning til vores forbrug og behov. Vi har ikke brug for fancy eller finurlige features, der skaber unødige omkostninger. Vi har brug for et simpelt omstillingssystem og et abonnement der ikke giver besvær, og det har vi fået igennem 3Business", fortæller Anne Sofie Andersen, Økonomichef hos RelationMedia.

Dermed hjælper 3Kontakt RelationMedia med at omstille til den rette medarbejder og kunde:

"Vi har sluppet for at rende efter hinanden med telefonen når den riner, da alle opkald nu lander hvor de skal."

Store besparelser og en mere effektiv hverdag
Udover en simplificeret hverdag, har 3Business også hjulpet RelationMedia med at spare penge og drift ved at have 3Deling Pro og 3Kontakt, der har en enkel selvbetjening, som er nem at betjene.

"Vi har sparet mange penge i forhol til hvad andre selskaber kunne tilbyde os. Med den telefoniløsning vi har nu, har vi en nem og overskuelig puljeløsning og det gør det nemt at dele data på tværs af virksomheden", uddyber Anne Sofie, som også fortæller at med selvbetjeningen, er det nemt at tjekke medarbejderens simkort og selv løse småproblemer, fremfor at tilkalde en tekniker. 

RelationMedia har nedmed sparet på mandskabstimer på 3Kontakt, der skaber en effektiv hverdag for alle medarbejdere:

"Omstillingen har lettet vores hverdag. Vi har sparet mandskabstimer på ikke at have en fysisk receptionist, men en virtuel receptionist, som fanger den medarbejder som vores kunder har brug for. Det fungerer super godt", afslutter Anne Sofie.

          LÆS OM ANDRE KUNDER

Vil du kontaktes med et godt tilbud? 

Udfyld felterne nedenfor, så ringer vi til dig i løbet af 1-2 timer inden for normal arbejdstid.


Hos 3Business arbejder vi hver dag på at finde den bedste løsning og service for dig og din virksomhed.

Derfor kan I få en professionel rådgivning af vores kompetente business team, der står klar til at vejlede og hjælpe jer. Vi tilpasser jeres behov og står klar til at hjælpe alle hverdage.

Vi er lige her!
I skal blot indtaste jeres oplysninger i kontaktformularen her, og så kontakter vi jer indenfor 1 time på hverdage mellem 8-16.

Nysgerrig på hvordan vi opbevarer og anvender dine persondata? Så se vores Persondatapolitik

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg