Vi har skåret 38%
af vores
teleudgifter

Hans Slott

Bliv ringet op

GroupM, København

Med 3Kontakt har GroupM opnået en stor økonomisk besparelse, samtidig med at arbejdsprocesser og kundeservice er optimeret.

Som mediebureau med 550 ansatte i Danmark er der i høj grad run på den interne kommunikation hos GroupM. Derudover er medarbejderne hver dag i dialog med mange nye og eksisterende kunder, som bureauet vil give den bedst mulige service. Derfor efterspurgte GroupM et kommunikationsværktøj, der kunne optimere deres processer, og som samtidig ville gavne deres kunder.
Det har de fået med 3Kontakt:

”3Kontakt har gjort arbejdsdagene mere smidige og reduceret vores medarbejdertimer og teleudgifter. Faktisk har vi skåret hele 38% af udgifterne - blandt andet fordi vi ikke længere har behov for fastnetlinjen - og nu bliver kunderne taget mere professionelt imod, når de ringer til os”, siger Hans Slott, IT-ansvarlig hos GroupM.

Han uddyber med, at det i 3Kontakt-appen er nemmere at slå kollegaer op end i Outlook, og at det forbedrer arbejdsgangene, at man i appen kan se, om en kollega er til møde eller til frokost. Det gør også, at receptionistfunktionen i 3Kontakt er blevet et vigtigt arbejdsredskab for GroupM:

”Før måtte receptionisterne sidde og udarbejde en liste om morgenen, ud fra hvem der var tilgængelige, syge eller på ferie. Det behøver de ikke nu. Samtidig har vi fået velkomsthilsen og køfunktion, så kunderne automatisk stilles rigtigt igennem. Receptionisternes arbejde er optimeret, og kundeservicen er væsentligt forbedret”, siger Hans Slott.

God dialog
Skulle GroupM få brug for hjælp til 3Kontakt, har de hos 3Business en personlig rådgiver, som de altid kan henvende sig til, og det giver dem arbejdsro:

”Servicen hos vores rådgiver er helt fænomenal. Hjælpen er der med det samme, og det bidrager også til, at vi arbejder mere effektivt”.

          LÆS OM ANDRE KUNDER

Vil du kontaktes med et godt tilbud? 

Udfyld felterne nedenfor, så ringer vi til dig i løbet af 1-2 timer inden for normal arbejdstid.


Hos 3Business arbejder vi hver dag på at finde den bedste løsning og service for dig og din virksomhed.

Derfor kan I få en professionel rådgivning af vores kompetente business team, der står klar til at vejlede og hjælpe jer. Vi tilpasser jeres behov og står klar til at hjælpe alle hverdage.

Vi er lige her!
I skal blot indtaste jeres oplysninger i kontaktformularen her, og så kontakter vi jer indenfor 1 time på hverdage mellem 8-16.

Nysgerrig på hvordan vi opbevarer og anvender dine persondata? Så se vores Persondatapolitik

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg