Vi ser 3Business som den

mest innovative aktør
inden for iot-løsninger

Marie Skouenborg

GlobalConnect, Taastrup

Som førende teknologi- og datakommunikationsselskab i Nordeuropa har GlobalConnect, der råder over 74.500km fibernetværk og 18.000 kvadratmeter topsikre datacentre fordelt i Norden, mange store kunder, som opererer internationalt og har brug for samlede IT-løsninger, der udvisker landegrænser og kan understøtte og optimere deres forretninger på flere markeder.

Den opgave hjælper 3Business med at løse som en del af GlobalConnects intelligente og innovative netværksløsninger, baseret på SD-WAN (Software Defineret Network), som er en langt mere sikker, effektiv og fleksibel måde at arbejde på end traditionelle netværksløsninger.

Samarbejdet med 3Business garantere hurtigere og bedre fejlretning, hvis der opstår fejl i forbindelserne på tværs af markeder hos GlobalConnects internationale kunder,” siger Marie Skouenborg, Head of Dynamic Network Services i GlobalConnect.

Effektiv fejlretning og høj oppetid
Gennem samarbejdet er 3Business med til at facilitere en international løsning til GlobalConnects kunder, hvor det er muligt at sikre effektiv fejlretning og høj oppetid på udenlandske lokationer.

”Vi ser 3Business som den stærkeste og mest innovative aktør inden for internationale IOT-løsninger, og det er et perfekt match med vores ambition om at skabe attraktive, fremtidssikrede løsninger til kunder med afdelinger udenfor vores hjemmemarked i Norden”, siger Marie Skouenborg.

Øget supportkvalitet
Global Connect hjælper både offentlige og private virksomheder med at fremme digitaliseringen og drage fordel af de mange nye digitale muligheder. Derfor er 3Business en oplagt samarbejdspartner, da begge er interesseret i at skabe digitalt forankret udvikling – for alle vores kunder.

”Helt konkret hjælper 3Business os med, at vi kan overvåge og betjene vores udstyr i udlandet. Det betyder, at vi kan servicere vores kunder med hurtigere og bedre fejlretning, hvis der opstår fejl på forbindelser på tværs af markeder. På den måde bliver netværksløsningen langt mere stabil”, forklarer Marie Skouenborg og fortsætter:

”Vi havde allerede et stærkt udgangspunkt, blandt andet fordi vi garanterer et markant øget sikkerhedsniveau ved at kryptere al datatrafik. Desuden kombinerer vi flere løsninger for at sikre at en virksomhed, som er kunde hos os, aldrig er nede. Samarbejdet med 3Business har gjort vores intelligente SD-WAN netværksløsninger endnu mere konkurrencedygtige, fordi det øger kvaliteten og hastigheden af vores support.”

          LÆS OM ANDRE KUNDER

Vil du kontaktes med et godt tilbud? 

Udfyld felterne nedenfor, så ringer vi til dig i løbet af 1-2 timer inden for normal arbejdstid.


Hos 3Business arbejder vi hver dag på at finde den bedste løsning og service for dig og din virksomhed.

Derfor kan I få en professionel rådgivning af vores kompetente business team, der står klar til at vejlede og hjælpe jer. Vi tilpasser jeres behov og står klar til at hjælpe alle hverdage.

Vi er lige her!
I skal blot indtaste jeres oplysninger i kontaktformularen her, og så kontakter vi jer indenfor 1 time på hverdage mellem 8-16.

Nysgerrig på hvordan vi opbevarer og anvender dine persondata? Så se vores Persondatapolitik

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg