Fantastisk
service

Allan Klose Bak

Bliv ringet op

FLIXBUS, AARHUS

Hos 3Business får Flixbus en service, de ikke har oplevet andre steder.

Engang havde Allan Klose Bak, Regional Operations Manager hos Flixbus, brug for at få skiftet sin arbejdsmobil uden for normal arbejdstid. Før han vidste af det, stod hans account manager fra 3Business og bankede på døren på hans hjemmeadresse:

”Han kørte ud til mig om aftenen, fordi jeg skulle bruge mobilen tidligt næste morgen”, siger Allan Klose Bak og fortsætter:

”Vi har altid fået fantastisk service hos 3Business, og vi har et rigtig tillidsfuldt partnerskab med vores account manager. Han ringer jævnligt selv og spørger, om alt er, som det skal være, og han er meget ærlig i sin rådgivning. For eksempel havde vi på et tidspunkt nogle datakort, vi ikke brugte, og det var vi ikke opmærksomme på. Han foreslog, vi lukkede dem, så vi ikke betalte for noget, vi ikke havde gavn af”, siger Allan Klose Bak.

I trygge hænder

Flixbus er en mobilitetsudbyder med aktiviteter i 30 lande. Herhjemme kan de kendes på de grønne busser, som dagligt transporterer tusindvis af passagerer gennem landet. Smartphonen er chaufførernes livsnerve, da alt lige fra salg af billetter til indtjekning af passagerer og opkobling på navigationssystemet styres via den. Det er altafgørende, at den virker upåklageligt, og at hjælpen er nær, hvis et problem skulle opstå – og det er den hos 3Busines, siger Allan Klose Bak:

”Vi er i trygge hænder. Uanset, hvad vi gennem tiden har haft brug for hjælp til, er det blevet løst med det samme”.

          LÆS OM ANDRE KUNDER

Vil du kontaktes med et godt tilbud? 

Udfyld felterne nedenfor, så ringer vi til dig i løbet af 1-2 timer inden for normal arbejdstid.


Hos 3Business arbejder vi hver dag på at finde den bedste løsning og service for dig og din virksomhed.

Derfor kan I få en professionel rådgivning af vores kompetente business team, der står klar til at vejlede og hjælpe jer. Vi tilpasser jeres behov og står klar til at hjælpe alle hverdage.

Vi er lige her!
I skal blot indtaste jeres oplysninger i kontaktformularen her, og så kontakter vi jer indenfor 1 time på hverdage mellem 8-16.

Nysgerrig på hvordan vi opbevarer og anvender dine persondata? Så se vores Persondatapolitik

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg