med 3Deling Pro
sparer vi 30% data

Ole Bjerre Nielsen

Bliv ringet op

FIBER BACKBONE, HOLSTEBRO

3Deling Pro giver et mere fordelagtigt dataforbrug og mindre administration hos Fiber Backbone samtidig med, at medarbejderne får mere frihed i udlandet.

Hos Fiber Backbone udruller de hver dag fibernet for erhvervs- og privatkunder i Midt- og Vestjylland. De har om nogen fokus på data, så de går heller ikke på kompromis, når det gælder dataen i deres mobilabonnement. Derfor har de valgt 3Deling Pro:

”3Deling Pro er både en fordel for os økonomisk og tidsmæssigt. Det giver sig selv, at det tager mindre tid at administrere ét abonnement frem for flere”, siger Ole Bjerre Nielsen, teknisk chef hos Fiber Backbone.

Billigere løsning
Tidligere var de nødt til at købe en fast datamængde til hver enkelt medarbejder, hvilket betød, at nogle ofte havde data i overskud, mens andre havde behov for endnu mere. 

Derfor måtte de hos Fiber Backbone af og til tilkøbe yderligere data. Sådan er det ikke med 3Deling Pro:

”Med den fælles datapulje bliver vores medarbejderes dataforbrug jævnt fordelt, og det vil sige, at vi nu sparer 30% data hver måned. 3Deling Pro er en meget billigere løsning for os”, siger Ole Bjerre Nielsen.

Mere frihed
3Deling Pro indeholder 3LikeHome Pro, så de ansatte kan bruge mobilen i mere end 60 lande verden over uden merpris. Det er også en af grundene til, Fiber BackBone har valgt 3Deling Pro:

”Det er en stor fordel for vores medarbejdere, at de kan tage mobilen med til udlandet uden at tænke over forbruget. Det giver dem mere frihed”, siger Ole Bjerre Nielsen.

Vil du kontaktes med et godt tilbud? 

Udfyld felterne nedenfor, så ringer vi til dig i løbet af 1-2 timer inden for normal arbejdstid.


Hos 3Business arbejder vi hver dag på at finde den bedste løsning og service for dig og din virksomhed.

Derfor kan I få en professionel rådgivning af vores kompetente business team, der står klar til at vejlede og hjælpe jer. Vi tilpasser jeres behov og står klar til at hjælpe alle hverdage.

Vi er lige her!
I skal blot indtaste jeres oplysninger i kontaktformularen her, og så kontakter vi jer indenfor 1 time på hverdage mellem 8-16.

Nysgerrig på hvordan vi opbevarer og anvender dine persondata? Så se vores Persondatapolitik

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg