Ligegyldigt hvor vi er,

har vi internet

Christian Peter Schou Jakobsen

Blue World Technologies, Aalborg

Blue World Technologies er en ambitiøs udvikler og producent af methanolbrændselscelle-komponenter og systemer til en lang række industrier rundt om i verden. Disse brændselsceller er et grønt alternativ til forbrændingsmotorer og generatorer, og biddrager med en energi -og omkostningseffektiv brændselscelleteknologi til industrier i hele verden.

Siden deres opstart hos 3Business for to et halvt år siden har de benyttet sig af en 3Deling-løsning og fik senere 3LikeHome Pro til alle deres medarbejdere. Blue World Technologies er afhængige af at møde forretningsforbindelser rundt omkring i hele verden og i Europa, og det er derfor vigtigt, at de kan benytte sig af 3LikeHome Pro der.

”Det giver en kæmpe frihed at kunne køre på 3’s net fremfor det lokale. Vi skal ikke tænke over, hvor vi befinder os, for vi kan altid komme i kontakt med hinanden og arbejde, hvor vi vil”, fortæller Christian Peter Schou Jakobsen, CFO, Blue World Technologies.

Foruden deres øgede frihed med 3LikeHome Pro er de glade for at kunne dele data på tværs af virksomheden og have god ro i maven når de sender folk ud i hele verden og arbejde i Danmark. Med deres fælles datapulje opnår Blue World Technologies en stor fleksibilitet ved at have ét abonnement til alle, og de har haft store besparelser med deres løsning.

”Vi har haft 30% besparelse ved at have 3Deling-løsning. Det sparer os en masse penge at have den fælles datapulje, og vi går aldrig over loftet på vores data”, uddyber Christian. 

Det er dog ikke kun den store besparelse, som Blue World Technologies nyder godt af, det er også den nemhed og fleksibilitet, der er forbundet med datapuljen. For det giver virksomheden færre omkostninger og mindre administration.

Hurtig og nem adgang til support
Om deres oplevelse af 3Business fortæller Christian, at de altid får hjælp fra den ene dag til den anden, og at det er en professionel service, som de bliver mødt med hver gang.

”Vi får altid hurtig problemløsning og one-point-access. Det giver ro i maven for os, og det giver ro i maven at kunne sende vores medarbejdere ud i verden uden at skulle tænke på vores mobiltelefoni”, afslutter Christian.

Vil du kontaktes med et godt tilbud? 

Udfyld felterne nedenfor, så ringer vi til dig i løbet af 1-2 timer inden for normal arbejdstid.


Hos 3Business arbejder vi hver dag på at finde den bedste løsning og service for dig og din virksomhed.

Derfor kan I få en professionel rådgivning af vores kompetente business team, der står klar til at vejlede og hjælpe jer. Vi tilpasser jeres behov og står klar til at hjælpe alle hverdage.

Vi er lige her!
I skal blot indtaste jeres oplysninger i kontaktformularen her, og så kontakter vi jer indenfor 1 time på hverdage mellem 8-16.

Nysgerrig på hvordan vi opbevarer og anvender dine persondata? Så se vores Persondatapolitik

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg