Vi kan rejse

uden begrænsninger

Gitte Skaarup Ipsen

Bliv ringet op

Ambiente, Skanderborg

Med 3LikeHome Pro er det nemt for medarbejderne hos Ambiente at arbejde i udlandet, og det har afgørende betydning for hele virksomheden.

Hvis en deadline hos Ambiente overskrides har det store konsekvenser. Ambiente, der har 20 års erfaring med indretning af butikker, messer og domiciler, håndterer alt fra design, produktion og opbygning af kundernes fysiske markedsføring. I projekterne er der mange involverede parter, og kunden er afhængig af, at Ambiente leverer til tiden. Ordet ”deadline” har altså på alle måder en afgørende betydning, og som international virksomhed skal medarbejderne derfor kunne arbejde uforstyrret både i Danmark og i udlandet.

Det kan de med 3LikeHome Pro
”Med 3LikeHome Pro har vi frihed til at rejse rundt i verden uden begrænsninger og bekymringer, fordi mobilen fungerer præcis som i Danmark. Det passer rigtig godt til vores virksomhed,

hvor det skal være nemt at få fat på kollegaer og kunder, og det betyder, at vi kan fokusere hundrede procent på arbejdsopgaverne”, siger Gitte Skaarup Ipsen, Head of Marketing, Business Development & HR hos Ambiente.

Hurtigt internet
Det skal ikke kun være nemt at ringe sammen. Også dataen er en vigtig faktor:
”Hvis en montør er rejst ud på en opgave, er det med 3LikeHome Pro nemt for ham at dokumentere arbejdet via billeder og FaceTime-opkald, så han sammen med projektlederen kan planlægge næste tiltag. Og hvis en kunde kommer med en ændring på en tegning i 11. time, kan montøren hurtigt åbne den på en iPad”, siger Gitte Skaarup Ipsen og tilføjer:

”3LikeHome Pro giver os samtidig en stor økonomisk fordel. Vi skal ikke tænke på udgifterne, når vi rejser, og der er aldrig ubehagelige overraskelser på regningen, når vi kommer hjem”.

          LÆS OM ANDRE KUNDER

Vil du kontaktes med et godt tilbud? 

Udfyld felterne nedenfor, så ringer vi til dig i løbet af 1-2 timer inden for normal arbejdstid.


Hos 3Business arbejder vi hver dag på at finde den bedste løsning og service for dig og din virksomhed.

Derfor kan I få en professionel rådgivning af vores kompetente business team, der står klar til at vejlede og hjælpe jer. Vi tilpasser jeres behov og står klar til at hjælpe alle hverdage.

Vi er lige her!
I skal blot indtaste jeres oplysninger i kontaktformularen her, og så kontakter vi jer indenfor 1 time på hverdage mellem 8-16.

Nysgerrig på hvordan vi opbevarer og anvender dine persondata? Så se vores Persondatapolitik

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg