Med 3Deling Pro sparer vi 30% data

Fiber Backbone, Holstebro

3Deling giver et mere fordelagtigt dataforbrug og mindre administration hos Fiber Backbone samtidig med, at medarbejderne får mere frihed i udlandet.

Hos Fiber Backbone udruller de hver dag fibernet for erhvervs- og privatkunder i Midt- og Vestjylland. De har om nogen fokus på data, så de går heller ikke på kompromis, når det gælder dataen i deres mobilabonnement. Derfor har de valgt 3Deling:

  • ”3Deling Pro er både en fordel for os økonomisk og tidsmæssigt. Det giver sig selv, at det tager mindre tid at administrere ét abonnement frem for flere”, siger Ole Bjerre Nielsen, teknisk chef hos Fiber Backbone.

Billigere- og mere fleksibel løsning

Tidligere var de nødt til at købe en fast datamængde til hver enkelt medarbejder, hvilket betød, at nogle ofte havde data i overskud, mens andre havde behov for endnu mere.

Derfor måtte de hos Fiber Backbone af og til tilkøbe yderligere data. Sådan er det ikke med 3Deling:

  • ”Med den fælles datapulje bliver vores medarbejderes dataforbrug jævnt fordelt, og det vil sige, at vi nu sparer 30% data hver måned. 3Deling Pro er en meget billigere løsning for os”, siger Ole Bjerre Nielsen.

Mere frihed

3Deling indeholder 3LikeHome Pro, så de ansatte kan bruge mobilen i i det meste af verden - uden at det koster ekstra. Det er også en af grundene til, Fiber BackBone har valgt 3Deling og 3Business:

  • ”Det er en stor fordel for vores medarbejdere, at de kan tage mobilen med til udlandet uden at tænke over forbruget. Det giver dem mere frihed”, siger Ole Bjerre Nielsen.

Har I brug for rådgivning omkring den bedste løsning for jer?

Få vejledning af vores business rådgivere, der står klar til at hjælpe jer.

I skal blot indtaste jeres oplysninger i kontaktformularen her, og så kontakter vi jer indenfor 1 time på hverdage mellem 8-16.