3Business | AskCody

Med 3Business er

der kommet styr på tingene

Mette Kirk Kjærsgaard

AskCody, Aalborg

AskCody er en mødestyrings- og ressourceplanlægningsplatform, der fremmer mødeeffektiviteten gennem avanceret mødebooking, mødetjenester (såsom catering og faciliteter), besøgsstyring og analyse af arbejdspladsindsigt.

Da AskCody blev erhvervskunde hos 3Business i 2017 havde medarbejderne i virksomheden forskellige behov til deres telefoniløsning. Med 28 ansatte i Aalborg og 4 i USA, var der naturligt nogen der havde et stort databehov, andre rejste meget og det blev svært for AskCody at administrere til sidst. Derfor fik de én samlet rammeaftale hos 3Business, og det har medført mere ro og optimering af deres ressourcer. Med en fælles datapulje er der ingen, der løber tør for data mere.

Lettere hverdag og besparelse på ressourcer

3Deling er bare smart for os. Det sparer os tid og det optimerer vores ressourcer på bedste vis. Nogen bruger lidt data og andre maxer ud og det er rart, at vi ikke skal tænke over det, for det er så individuelt hvad folk bruger og har behov for”, fortæller Mette Kirk Kjærsgaard, Business & Compliance Administrator hos AskCody

Foruden 3Deling benytter virksomheden sig også af 3Kontakt, der er en nem og enkel omstillingsløsning. Det betyder, at når kunderne ringer ind bliver de henvist til det rette sted. Det har lettet deres hverdag og sparet dem ressourcer.

3Kontakt letter arbejdet. Det har sparet vores supportafdeling en masse tid og det giver bare en bedre kundeservice i sidste ende”, uddyber Mette.

Én fast kontaktperson skaber tryghed

AskCody har længe ønsket der kom mere styr på tingene med deres telefoniløsning. Og da de fik en fast Account Manager, blev arbejdet langt nemmere ifølge Mette.

Da vores faste Account Manager kom til, kom der styr på tingene. Vi føler os meget trygge ved de beslutninger, der bliver taget på vores vegne”, forklarer Mette og forsætter: ”Det, at vi har en fast Account Manager betyder, at vi aldrig skal bekymre os to gange – for den person bekymrer sig på vores vegne og reagerer altid proaktivt”, fortæller hun.

Ved at have en fast kontaktperson tilknyttet til virksomheden er der mindre administration og færre ressourcer spildt for AskCody. Den faste Account Manager gør det enkelt og simpelt at være kunde hos 3Business, og Mette fortæller at alt bliver klaret med et smil.

Jeg har ikke nogen problemer ved at trykke godkend. Vi stoler på vores Account Manager”, afslutter Mette.

Find den bedste løsning og service?

I skal blot indtaste jeres oplysninger i kontaktformularen her, og så kontakter vi jer indenfor 1 time på hverdage mellem 8-16.

Har I brug for rådgivning omkring den bedste løsning for jer?

Få vejledning af vores business rådgivere, der står klar til at hjælpe jer.

I skal blot indtaste jeres oplysninger i kontaktformularen her, og så kontakter vi jer indenfor 1 time på hverdage mellem 8-16.

Nysgerrig på, hvordan vi opbevarer og anvender dine persondata? Så se vores Persondatapolitik