Når jeg arbejder har jeg i
høj grad brug for et stabilt
og hurtigt net, og det får
jeg med
3LikeHome PRO

Emil Monty Freddie
 

Ring mig op

Fotograf, København

Den frihed, som fotograf Emil Monty Freddie får med 3LikeHome Pro i udlandet, betyder, at han bedre kan passe sit job og pleje sine kunder, når han er på farten.

Fotograf Emil Monty Freddie har mange opgaver i udlandet. Når han rejser, er det altafgørende, at han kan bruge sin mobil uden at bekymre sig om roamingafgifter – og uden at frygte, at mobilen pludselig ikke virker. Derfor har han valgt 3LikeHome Pro:

”3LikeHome Pro giver mig stor frihed i udlandet og gør mit arbejde nemmere, fordi jeg kan bruge mobilen præcis som derhjemme uden at være nervøs for at få en ekstraregning. Jeg skal ikke tænke på noget. Det virker bare,” siger Emil Monty Freddie.

For ham er det vigtigt, at nettet er velfungerende, uanset hvor han er.

”Når jeg arbejder, har jeg i høj grad brug for et stabilt og hurtigt net, og det får jeg med 3LikeHome Pro. Jeg føler mig altid tryg ved min mobil, når jeg er på farten. Jeg kan sætte GPS’en til og komme hurtigt frem og tilbage mellem mine fotojob, og jeg kan til enhver tid komme i kontakt med mine kunder hjemme i Danmark,” siger Emil Monty Freddie.

Nemt at få hjælp

Én ting er trygheden i at have et stabilt net. En anden ting er trygheden i at vide, man kan få hjælp, hvis man har brug for det, siger Emil Monty Freddie:

”De få gange, jeg har haft brug for hjælp til mobilen i forbindelse med opgaver udlandet, har jeg ringet til 3Business og fået hjælp med det samme. Det er befriende at vide, at hjælpen er nær, hvis behovet opstår.”

Vil du kontaktes med et godt tilbud? 

Udfyld felterne nedenfor, så ringer vi til dig i løbet af 1-2 timer inden for normal arbejdstid.


Hos 3Business arbejder vi hver dag på at finde den bedste løsning og service for dig og din virksomhed.

Derfor kan I få en professionel rådgivning af vores kompetente business team, der står klar til at vejlede og hjælpe jer. Vi tilpasser jeres behov og står klar til at hjælpe alle hverdage.

Vi er lige her!
I skal blot indtaste jeres oplysninger i kontaktformularen her, og så kontakter vi jer indenfor 1 time på hverdage mellem 8-16.

Nysgerrig på hvordan vi opbevarer og anvender dine persondata? Så se vores Persondatapolitik

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg