udbetaling


0,-


171,- pr. md.*

Brug al dit data i EU*
Mi-Fi router m. 100 GB DATA

Ring mig op

Udbetaling 0,- / Pr. md. 171,-

Med det mobile Huawei E5577 Wi-Fi Hotspot kan I frit arbejde hvor end I vil hen over sommeren. Den lynhurtige og kraftige internetforbindelse sørger for, at jeres virksomhed trygt kan tage routeren med i sommerhuset, ud i haven eller hvor I har lyst til at arbejde – uden at skulle gå på kompromis med jeres effektivitetsniveau eller komfort. Og fik vi sagt at den er lille, smart og batteridrevet?

Kampagnetilbud

  • Huawei E5577
  • 3ENKELT Bredbånd 100 GB 
  • 3LikeHome - så du kan bruge data i hele 72 andre lande, uden det koster ekstra (maks. 25 GB/md.) nu maks. 1000 GB/md. pr. abonnement.

Kampagnepris: 171 kr./md. 

0 kr. i udbetaling*

Hør mere om tilbuddet

* v/oprettelse af 3ENKELT Bredbånd 100 GB i 36 mdr.

Huawei E5577 er udstyret med et batteri, der holder i 12 timer og den kan let oplades i computeren med det medfølgende USB-kabel. Routeren har desuden 4G netværk og giver mulighed for forbindelse til op til 10 brugere eller trådløse enheder. Udover at have en høj oppetid giver routeren jer en maksimal downloadhastighed, samt upload hastighed, der sikrer jeres virksomhed en effektiv arbejdsplads – hvor som helst. Med den forbedrede interne antenne, hjælper routeren jer med at udnytte netværket bedst muligt.

*Med rejsetjenesten 3LikeHome kan du ringe, modtage opkald, sende SMS og MMS til danske og lokale numre i 72 lande uden det koster ekstra. I kan desuden ringe til numre i andet EU-lande, dog ikke fra Danmark, uden det koster ekstra. Du kan bruge hele din inkluderede data i EU, Norge, Island, Lichtenstein og Storbritannien i perioden 12/7-31/12 2021. I øvrige 3LikeHome-lande dog maks. 25 GB per regningsperiode per. SIM-kort. I EU kan du bruge dit abonnement iht. til EU-reglerne. Har du mere forbrug i 3LikeHome-lande udenfor EU end i DK eller lande, der ikke er inkluderet i 3LikeHome, i en periode på 30 dage, spærrer vi for yderligere forbrug. Se alle lande og læs flere detaljer om 3LikeHome på 3.dk/business/mobilabonnementer/fordele/3likehome-pro/.

SKAL VI RINGE TIL DIG?

Udfyld felterne nedenfor, så ringer vi til dig i løbet af 1-2 timer inden for normal arbejdstid.Kommunikation spiller en altgørende rolle i vores digitale verden, uanset om du arbejder som frisør, som håndværker, på et kontor eller noget helt fjerde.

3Business klæder jer godt på hurtigt og enkelt at komme i kontakt med jeres kunder og kollegaer.  Vi står klar med den nyeste teknologi og løsninger, som effektiviserer jeres hverdag, uanset hvor I befinder jer. Vi optimerer jeres arbejdsflow og giver jer en øget fleksibilitet.

Er I interesseret i at høre mere? Vi står klar til at rådgive og vejlede dig!

Det har aldrig givet mere mening at være online på farten!

Nysgerrig på hvordan vi opbevarer og anvender dine persondata? Så se vores Persondatapolitik

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg